Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi är marknadsledande inom populärpress i Sverige och når 74% av Sveriges kvinnor. Aller medias mission är att skapa relevant, inspirerande och engagerande innehåll och upplevelser oavsett plattform. Det är som gjort oss marknadsledande. Vår ambition är att finnas där våra läsare och besökare redan befinner sig,

Aller media är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där vi tillsammans driver förändring och utveckling med våra kunder i centrum och där dina kollegor bryr sig om dig. 
Vi söker alltid personer som är orädda, redo att tänka i nya banor och växa med oss.

Vårt Sales & Customer-team växer och vi söker nu dig som kommer ha en nyckelroll i Aller medias affärskritiska förnyelsebearbetning genom att ansvara för teknik såväl som utveckling och drift av våra CRM system och marketing automation verktyg.

Mer om rollen

Som CRM specialist kommer du agera expert i frågor som rör den tekniska utvecklingen för förnyelsebearbeting. Du kommer ansvara för att programmera och ändra regelverk i CRM som styr förnyelser på uppdrag av CRM ansvarig och agera Superuser av CRM & Marketing automation, där du vid behov även kan komma att agera som intern utbildare.

I rollen ingår även att ansvara för att processer och löpande underhåll av CRM för att upprätthålla regelverk och att kunderna får det som CRM ansvarig fastställt. Du behöver ha kunskaper i SQL för att kunna styra systemet optimalt. Som CRM specialist är du ansvarig för att driva och följa upp ärenden som du rapporterat till IT. Ditt huvudfokus kommer ligga på våra CRM-system och Marketing automation-verktyg, men rollen kräver en övergripande förståelse för och kunskap i samtliga marknadssystem.

Vem är du?

Vi i Sales & Customer-teamet har mycket energi och driv att nå eller överträffa våra mål. Vi söker dig som också har det. Vi tror att du är ett proffs på att kombinera en helhetssyn med operativt utförande, och du har alltid affären i fokus.

Du är en stjärna på att samarbeta och göra din expertis greppbar för såväl kommersiella som tekniska kontakter.

Vi söker dig som:

  • Är tekniskt kunnig och drivs av att arbeta från business sidan
  • Har erfarenhet av CRM system, med fördel MS Dynamics
  • Har erfarenhet av liknande roll
  • Har flerårig kompetens i SQL
  • Behärska att göra sig förstådd på engelska i både tal och skrift
  • Har tidigare erfarenhet av marketing automation verktyg

Vi erbjuder dig

Du kommer att jobba i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla. Vi gillar när det händer mycket – och det gör det på Aller media! Du blir en del av en företagskultur som präglas av högt engagemang, kreativitet och affärsmässighet.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din LinkedIn-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Välkommen med din ansökan senast den 13/8.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Jenny Olsson, Marknadschef, jenny.olsson@aller.com
Jessica Berger på HR, jessica.berger@aller.com

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.

FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida och Baaam.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fab.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök