Aller media är mediehuset med innehållet närmast hjärtat. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att skapa det vi gör och ta oss dit vi vill. Nu söker vi dig som är journalist och som vill arbeta med korsord under sommaren 2017.  

Om rollen

Vi söker dig som är journalist och en van språkvårdande textredigerare. Redigeringen sker i korsordsrutor i både Adobe Illustrator, vårt eget korsordsprogram samt i löpande text. Tillsammans med dina redaktörskollegor planerar du innehållet i tidningarna.

Du har kontakt med våra frilansande korsordskonstruktörer, faktagranskar och korrekturlöser korsorden samt söker och laddar hem bilder. Du bör förstå bildens och humorns betydelse för lusten att lösa korsord.

Vem är du?

Vi söker dig som är en noggrann, driven, strukturerad redaktör med god språkkänsla. Du gillar att underhålla lösare och läsare med kluriga, roliga och stundtals faktatunga kryss.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Sök!

Välkommen med din ansökan senast den 8/6. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Jonas Nirfalk som är chefredaktör på Aller Media Korsord på jonas.nirfalk@aller.com. Du kan också kontakta Jessica Berger på HR-avdelningen, Aller media på jessica.berger@aller.com.

Om Aller media

Ansök