Aller media strävar efter att rekrytera de främsta talangerna. Tillsammans formar vi morgondagens medielandskap och skapar varje vecka värde för Aller medias 3,2 miljoner läsare och 1,6 miljoner unika besökare. Vi förväntar oss att våra medarbetare är nyfikna och vill utvecklas tillsammans med företaget, och vi är måna om att alla trivs. Aller media är en dynamisk arbetsplats och vi söker personer som är orädda och kan tänka i nya banor.

Nu förstärker vi vårt Nykundsteam med en vikarierande marknadsassistent. Vill du bidra med din energi och din framåtanda är du kanske den vi söker. Tjänsten som marknadsassistent hos Aller media innebär fokus på löpande arbete, planering och uppföljning. Du bör därför vara mycket noggrann och strukturerad. Vi vill också att du bidrar med idéer och förslag på förbättringar när det gäller analys, kampanjer och kreativt arbete. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för digitala och sociala medier.  

Tjänsten innebär följande arbetsuppgifter:

  • Lägga upp och administrera kampanjer i våra sälj- och marknadssystem.
  • Ansvara för löpande uppgifter som t ex bokning och administrering av kampanjer, både i print och digitalt.
  • Följa upp och analysera kampanjer och försäljningsresultat.
  • Ta fram tidsplaner, säljpresentationer och beslutsunderlag.
  • Koordinera och säkra material av texter och bilder till våra kampanjer.
  • Självständigt bidra med input till förbättringar, förändringar och nya idéer.
  • Hålla i kontakter både internt och externt, t ex till andra avdelningar och reklambyråer.

Vi tror att du har ett par års erfarenhet av liknande uppgifter från en koordinerande/assisterande roll, och relevant eftergymnasial utbildning, gärna inom marknadsföring. Om du har utbildning och/eller erfarenhet inom digital marknadsföring är det en stor fördel.

Din nyfikenhet och framåtanda gör att du nu är redo att ta nästa steg i din karriär.

Tjänsten är ett vikariat till och med 1 september 2017 med tillsättning snarast.

Sök!

Välkommen med din ansökan senast den 23 januari.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Sara Nilsson Teamledare Nykund 0733887608
Jessica Berger HR-specialist 0709220957
Ragnar Pettersson Unionen 042-173728

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 54 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Vår omvärld har förändrats sedan dess och vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller media är ett mediehus i ständig utveckling och vi har startat en intensiv omvandling för att möta läsarnas, användarnas, besökarnas och följarnas nya krav.

Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Stockholm.
Aller media äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.

FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida, Chic, ShapeUp och Solo.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fabmedia.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök