Aller media strävar efter att rekrytera de främsta talangerna. Tillsammans formar vi morgondagens medielandskap och skapar varje vecka värde för Aller medias 3,2 miljoner läsare och 1,6 miljoner unika besökare. Vi förväntar oss att våra medarbetare är nyfikna och vill utvecklas tillsammans med företaget, och vi är måna om att alla trivs. Aller media är en dynamisk arbetsplats och vi söker personer som är orädda och kan tänka i nya banor.

Om tjänsten

Nu söker vi en redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning i Stockholm. Vi söker dig som vill vara delaktig i att utveckla vår redovisningsfunktion. Hos oss på Aller Media innebär det att tillsammans med övriga i teamet om 6 personer arbeta för att säkerställa korrekt redovisning, effektiva processer samt en god intern kontroll. Du blir även ansvarig för delar i bokslutsarbetet för svenska verksamheten samt rapporterar till vår ekonomichef.

Vi erbjuder dig en spännande verksamhet med många starka varumärken, som Allers, Hemmets, Året Runt, Femina, Elle, Café, Må Bra, Residence, Matmagasinet m fl., i en kreativ miljö där det finns stora utvecklingsmöjligheter inom redovisning.

Din profil

Vi tror att du är gymnasieekonom, kanske med tillägg av några universitetspoäng eller liknande, och har 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning, har goda kunskaper i Excel och att du brinner för alla arbetsuppgifter inom redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Navision. Vi ser att du är analytisk, strukturerad och ständigt strävar efter att förenkla och göra rutiner mer effektiva. Du ska kunna arbeta självständigt. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper som teamspelare, prestigelös och flexibel.

Arbetsuppgifter som ingår är bl.a

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Löpande bokföring
  • Balanskontoavstämningar
  • Utredningar
  • Månad- och årsbokslut
  • Upprättande av årsredovisningar
  • Förbättringsarbete avseende ekonomiavdelningens processer och interna kontroller
  • Moms- och arbetsgivardeklarationer

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde omgående, med placering på vårt kontor på Humlegårdsgatan i Stockholm.

Sök tjänsten

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 26 januari 2017. Sök tjänsten via ansök-knappen.

Vill du veta mer kring tjänsten, kontakta jessica.thelander@aller.com. Du kan också kontakta HR-specialist Anna på anna.birgersson@aller.com.

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 54 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Vår omvärld har förändrats sedan dess och vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller media är ett mediehus i ständig utveckling och vi har startat en intensiv omvandling för att möta läsarnas, användarnas, besökarnas och följarnas nya krav.

Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Stockholm.
Aller media äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.

FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida, Chic, ShapeUp och Solo.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fabmedia.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök