Stefan Hyttfors

Stefan-Hyttfors

Hur ser vår omvärld och vår affär ut i framtiden?

Stefan Hyttfors är en av Sveriges mest uppskattade föreläsare inom trender, ledarskap, omvärldsbevakning och affärsutveckling. Stefan arbetade tidigare som journalist och redaktionell ledare på Expressen, startat och drivit den egna digitala pr-byrå Wenderfalck och arbetat som rådgivare åt mängder av företag som E.on, Unilever, Coca-Coa och Telenor.

 


 

Mona Riabacke

Mona-Riabacke

Hur ska du besluta i framtiden?

Mona Riabacke är filosofie doktor i risk- och beslutsanalys. Hon har sedan 1999 varit medlem i Decide Research Group vid Stockholms Universitet och gästforskat utomlands. Mona har även arbetat som projektledare med implementationsprojekt inom beslutsstöd. Mona fokuserar på tider av förändring, när osäkerheten är stor och när beslut ska fattas i ett allt högre tempo.

 


 

Ida Hult

idahult

Hur lever vi, hur kommer vi ändra vår livsstil och beteende i framtiden?

Ida Hult är etnolog och arbetar som konsumentspecialist med visionsprojekt för stora internationella företag och rappa uppstickare. Hon vet vad människor säger, vad de gör och skillnaden där emellan. Ida Hult tar avstamp i kommande livsstilar och den mänskliga erfarenheten, hon ger en övergripande – men spetsig genomgång av vår kultur och vårt beteende i framtiden. Ida Hult vet vad människor säger, vad de gör och skillnaden där emellan.

 


 

Micael Dahlén

MicaelDahlen

Hur dör du med ett leende på läpparna?

Författare, föreläsare och ekonomiprofessor vid Handelshögskolan i Stockholm. Professor blev han redan vid 34 års ålder. Han har skrivit flera böcker, där de två mest kända är Nextopia och Monster. Hans böcker har nått en global publik i USA, Europa och Asien. I samband med att han i höst kommer ut med boken Kaosologi ger han sig ut på turné med föreställningen med samma namn. Micael har blivit framröstad till ”näringslivets populäraste föredragshållare” och utsedd till nummer 10 i världen inom sitt forskningsfält.

 


 

Jacqueline Kothbauer

Jackie

Individer blir kanaler – hur får du sändningstid?

Jackie Kothbauer föreläser om hur du blir nätsmart. Hon guidar till framtidens medier och digitala näringsliv. Hon visar hur kunder och medarbetare blir entusiastiska och trovärdiga marknadsförare genom att avkoda nätkultur och social konsumtion. Hon ger verktyg och inspiration för att skapa morgondagens organisation, byggd på samarbete och digitalt ledarskap. Jackie Kothbauer är författare till tre böcker om personal branding, influencer marketing och social selling.

 


 

Brita Zackari

Brita

Du har tidigare hört henne i Rix Morronzoo och sett henne i programmen Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett samt Flickvän på försök i SVT. Brita är även en uppskattad bloggare på Elle.se. Under Allerdagarna guidar hon oss genom dagen som vår moderator.