FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor – och vi växer i rekordfart. FAB Medias titlar har det senaste året uppmärksammats i branschen för sitt tunga innehåll och sin digitala resa. Bland annat har vi tilldelats såväl Årets digtala tidskrift som Årets tidskrift i print. Vi satsar offensivt digitalt och socialt och söker grymma videoproducenter. Är du den person vi söker?

Om rollen

Som videoproducent på FAB Media får du stor möjlighet att påverka. Både internt på redaktionen – och externt, mot målgruppen. Vår mission är att inspirera och engagera unga kvinnor och här får du en viktig roll.  Vi bevakar ämnen som relationer, karriär, populärkultur, skönhet, träning och allt däremellan. Hela tiden med målgruppens bästa för ögonen.

Vi söker kreativa, snabba och självgående videoproducenter med dokumenterad erfarenhet av att filma och redigera. Vi vill att du är formstark och journalistiskt smart. Du ser vilket innehåll som lämpar sig bäst i rörlig form – och du genomför det från start till mål. Du är både snabbfotad och flink i fingrarna. Du är inte rädd för att coacha och hjälpa dina kollegor.

Du ansvarar för att producera, klippa, redigera, publicera och distribuera attraktivt videoinnehåll framför allt i våra sociala kanaler. Du omvärldsbevakar och ser vad som driver trafik och engagemang. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vilka är vi?

Vi är snabbfotat gäng som arbetar enligt högt uppsatta mål. Vår företagskultur präglas av do-it-yourself, hjälpsamhet och en vilja att göra det bästa för våra användare, läsare, kunder och för varandra. Vi vågar testa. Och vi vågar misslyckas. Samtidigt har vi starka ägarna Aller media i ryggen. Läs mer om oss här!

Vi söker dig som:

 • Är van att klippa och filma för sociala kanaler. 
 • Är kamerakunnig och van vid att jobba i studio. 
 • Har utbildning inom media eller dokumenterad erfarenhet av att jobba inom media, med digitalt och socialt innehåll. Du är grym på Premiere, After Effects och Photoshop.
 • Kreativt producerar rörligt innehåll från start till mål.
 • Är van vid att arbeta i högt tempo. 
 • Är en tävlingsmänniska som vill få igång målgruppen, hitta den där grymma virala videon och springa ifrån våra konkurrenter.
 • Förstår dig på sociala medier och hur man bäst når räckvidd där.  
 • Är prestigelös, ödmjuk, social och en lagspelare.

Det är även meriterande om du:

 • Har specifika sakkunskaper om våra bevakningsområden.
 • Kan illustrera och/eller van att tänka grafiskt.   
 • Har jobbat med youtube. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:

Digital innehållschef, Sara Grundberg, 072-994 89 31, sara.grundberg@fab.se
VD, Anders Juhlin, 0706-29 26 62, anders.juhlin@fab.se
HR-specialist, Anna Birgersson, anna.birgersson@aller.com

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din LinkedIn-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive.

Vi tycker att mångfald är viktigt och välkomnar alla kön, bakgrunder och livserfarenheter.
Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti.

 Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.

FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida och Baaam.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fab.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök