Aller media är mediehuset med innehållet närmast hjärtat. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att skapa det vi gör och ta oss dit vi vill. Nu söker vi dig som vill praktisera på vår kundserviceavdelning.

Om uppdraget

Som praktikant på kundserviceavdelningen inleds din praktikperiod med två veckors introduktion där du får lära dig från grunden hur en kundserviceavdelning fungerar, enklare upplärning i våra system, medlyssna samt prova på att besvara enklare kundärenden. Utöver detta vill vi att du deltar i ett par av våra systemrelaterade projekt. I projektet innefattas även att driva delprojekt på egen hand med stöd av handledare och projektmedlemmar.

Du kommer att få arbeta självständigt och ta stort eget ansvar, men handledas under hela praktiktiden av vår chef för kundserviceavdelningen.

Du kommer att sitta på vårt nya kontor på Östergatan 20 i Malmö

Vem är du?

Vi söker dig som läser en utbildning inom IT, informatik, web eller kommunikation. Vi förväntar oss att du är nyfiken och engagerad i att utvecklas.

Vi ser gärna att du har en praktikperiod på minst 20 veckor.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta: 

Fredrik Löfgren, chef kundservice, fredrik.lofgren@aller.com

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.

FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida och Baaam.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fab.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök