Vårt Live-team hittar ständigt nya sätt att möta våra målgrupper. Aller medias mission är att skapa relevant, inspirerande och engagerande innehåll och upplevelser oavsett plattform. Live-teamet växer och vi söker dig som vill vara med i utveckling och genomförande av eventformatet för våra varumärken som ELLE, Femina, Café, ELLE Decoration, Residence, ELLE mat och vin, Matmagasinet med flera.

Du kommer att sitta på vårt kontor vid Östermalmstorg.

Om rollen

I rollen som projektledare ansvarar du för event, PR och varumärkesbyggande insatser B2C för varumärkena ELLE, Femina, Café, ELLE Decoration, Residence, ELLE mat och vin, Matmagasinet samt våra veckotidningar och kändistidningar. Du ansvarar självständigt för planering, genomförande, analys och uppföljning av eventen. I rollen ingår ansvar för samarbeten med eventsponsorer, leverantörer samt interna och externa samarbetspartners.

Som projektledare arbetar du tillsammans med eventchef med att ta fram varumärkesplan och budget avseende event för våra varumärken. Du kommer att arbeta för samverkan mellan främst marknad, redaktion, annons och affärsutveckling med fokus på att maximera varumärkets affär och potential i eventformatet. I rollen ingår att ta fram material till och säkra nya intäkter till eventen tillsammans med eventsäljare för att underlätta införsäljningsprocessen samt uppföljningsprocessen i respektive event.

Tillsammans med dina kollegor i Live-teamet arbetar du för att våra event ska vara lönsamma och ge synergieffekter för att stärka varumärkeskampanjer med bland annat prenumerations- och lösnummeraktiviteter, lojalitetsaktiveter och samarbetsprojekt.

Vem är du?

Vi i Live-teamet har mycket energi och driv att nå eller överträffa våra mål och vi söker dig som också har det. Du är ett proffs på att kombinera en helhetssyn med operativt utförande och du har alltid affären i fokus. Du är en relationsbyggare och kan på ett proaktivt och serviceinriktat sätt arbeta för att stödja affärssegmenten och redaktionerna för våra varumärken.

Du är en erfaren projektledare med god erfarenhet av inköp av tjänster och material för event. Du är affärsmässig och har förmågan och erfarenhet av att planera event utifrån ett kostnads- och lönsamhetsperspektiv. Du har en väl utvecklad stilistiskt förmåga i tal och skrift. Det är meriterande med akademisk examen inom exempelvis marknadsekonomi.

Vi erbjuder dig:

Du kommer att jobba i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla. Vi gillar när det händer mycket – och det gör det på Aller media! Du blir en del av en företagskultur som präglas av högt engagemang, kreativitet och affärsmässighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde i slutet av augusti 2017.

Har du frågor kring tjänsten? 

Vi har tyvärr begränsade möjligheter att svara på frågor per telefon gällande denna rekrytering. Har du frågor ber vi dig kontakta Anna Birgersson, HR-partner, via mail på anna.birgersson@aller.com

Sök!

Välkommen med din ansökan senast den 28 maj. 

 

Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 54 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.

Vi har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Vår omvärld har förändrats sedan dess och vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller media är ett mediehus i ständig utveckling och vi har startat en intensiv omvandling för att möta läsarnas, användarnas, besökarnas och följarnas nya krav.

Vi har kontor i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Göteborg. Huvudkontoret ligger i Stockholm.
Aller media äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.

FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida, Chic, ShapeUp och Solo.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fabmedia.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök