Aller media är mediehuset med innehållet närmast hjärtat. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Det krävs en skön mix av människor, passioner och talanger för att skapa det vi gör och ta oss dit vi vill. Nu söker vi dig som är journalist och som vill arbeta med redigering av korsord.  

Om tjänsten
Arbetet som redigerare på korsordsredaktionen innebär att du granskar korsord av alla svårighetsnivåer, utför ändringar i kryssen, har kontakt med konstruktörer, gör enklare layout i vårt redaktionella system Woodwing och i vissa fall i Indesign, Illustrator och Photoshop.

Korsordsredaktionen finns i Aller medias nya lokaler på Östergatan 20 i Malmö och består i dag av tio medarbetare. Korsordsredaktionen producerar både egna korsordstidningar samt levererar korsordsbilagor till företagets familjetidningar.

Tjänsten är ett vikariat på heltid från 1 december 2017 till 31 augusti 2018.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad journalist med flera års dokumenterad yrkeserfarenhet och som har goda kunskaper i svenska språket och älskar korsord!

Som person är du snabb, strukturerad och noggrann. Social, prestigelös och med god samarbetsförmåga. Du har god allmänbildning och följer med i nyhetsflödet. Du har dokumenterad kunskap och erfarenhet av  Indesign, Illustrator och Photoshop, övrig programvara lär vi dig på plats.

Välkommen till vårt ordvitsande gäng!

Sök!
Välkommen med din ansökan senast den 30/9. Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Chefredaktör Pia Ljungqvist på pia.ljungqvist@aller.com. Du kan också kontakta HR- Chef David Holmberg  på david.holmberg@aller.com.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.

Om Aller media
Aller media är Sveriges marknadsledande aktör inom populärpress. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, ELLE Mat & Vin,  Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence. 

Vi har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894 och vi utvecklar ständigt nya sätt att underhålla och engagera våra läsare, besökare och följare. Vi säljer 65,5 miljoner tidningar om året – 9 av de 10 mest lösnummersålda titlarna i handeln kommer från Aller media – och varje månad läser 3,2 miljoner svenskar en eller flera av de drygt 30 titlar som ges ut av Aller media. 

Våra sajter har 1,7 miljoner unika besökare och ca 10 miljoner sidvisningar i veckan. Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Make Your Mark och OTW. 

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledan de leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.sewww.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök