Tillsammans med Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, lanserar Aller media Älska Livet-lotten för att bidra till arbetet med att driva bröstcancerbehandlades frågor.

Varje år drabbas cirka 9000 av Sveriges kvinnor av bröstcancer. Att sätta fokus på en kvinnosjukdom som berör så många är därför betydelsefullt.

– Bröstcancer är ett mycket angeläget område för våra läsare, besökare och följare. Genom att stötta Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO, bidrar vi till att hjälpa drabbade kvinnor och stötta Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation i deras viktiga arbete att driva bröstcancerbehandlades frågor, säger Kajsa Medin Hansen, ansvarig för Älska Livet-lotten på Aller media.

Lotter är ett uppskattat och enkelt sätt att stötta en viktig verksamhet och engagera sig i en angelägen fråga. Aller medias roll är att genom artiklar i Aller medias tidskrifter MåBra, Allers, Allas, Året Runt och Hemmets Veckotidning, sätta fokus på bröstcancerbehandlades situation. Lotterna kommer också att marknadsföras i Aller medias kanaler.

– Vi är mycket glada för samarbetet med Aller media och att vi tillsammans kan arbeta med att förbättra situationen för alla de kvinnor som varje år drabbas av bröstcancer. Älska Livet-lotten är en lott som ska stå för gemenskap, värme och omtanke, säger Marit Jenset, generalsekreterare för Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO.

För mer information, vänligen kontakta:

Kajsa Medin Hansen, digital affärsutvecklingschef, Aller media

Telefon 070 838 07 27 eller email: [email protected]

Marit Jenset, generalsekreterare, Bröstcancerföreningarnas Riksorganisation, BRO,

Telefon: 08-546 405 31, eller email: [email protected]