CHIC-galan har fått en ny kostym och går numera under namnet CHICest Party 2016. Den 8 september kl 19.00, gick festen av stapeln på Haymarket by Scandic i Stockholm.

– CHIC-galan har inte bara bytt namn till CHICest party utan hela upplägget har gjorts om. Jag är så otroligt stolt över festen där vi tillsammans med alla våra gäster firade nya CHIC och våra vinnare i de olika kategorierna. Jag vill att det ska bli en fest man sent kommer att glömma. Detta blir startskottet till allt nytt som händer med varumärket. Jag är helt enkelt övertaggad, Caroline Sandström, Chefredaktör Chic.

Under kvällen uppträdde artisterna Cherrie och Linda Pira på scen och priser delades ut inom kategorierna ”årets modebloggare”, ”årets inspiratör” och ”årets beautyprofil”.

Årets vinnare är:

ÅRETS BEAUTYPROFIL – Kakan Hermansson

Hon är den nyblonderade beauty- och hudvårdsnörden som älskar allt inom skönhet. Hon har många strängar på sin lyra där konstnär, författare, poddare, DJ och programledare bara är några av många titlar hon besitter. Hon är feministen som vågar ta plats och som alltid går sin egen väg.

ÅRETS MODEBLOGGERSKA – Hanna Stefansson

Hon är den resande frukostnörden och en av Sveriges största modebloggare. Hennes stora leenden och breda skånska är hennes absolut bästa accessoarer som hon matchar på ett otroligt skickligt sätt med monokroma outfits i starka färger. Hon har alltid kameran i högsta hugg, tar absolut bäst bilder av oss alla, och nu har vi äran att även kora henne till Årets Modebloggerska.

ÅRETS INSPIRATÖRER – Petra Tungården & Linn Olsson

De är den charmerande duon som snabbt seglade upp på topplistorna med sin Podd ”I Nöd och Lust” och som varje vecka blandar skratt med djupa diskussioner och kärlek med skämtsamma ämnen som Tinder Nightmares. De har över 140 000 lyssningar i veckan och inspirerar dagligen unga tjejer och killar till att det är ok att bara vara sig själv. De är även bästa kompisar i nöd och lust.

Frågor gällande press och intervjuförfrågningar, kontakta Johanna Svensson, [email protected]