Året Runt värvar bloggaren Jennie Everman Thuresson – känd från ”Hela Sverige bakar” 2017

Trebarnsmamman Jennie Everman Thuresson slog med sitt härliga engagemang och fantastiska bakverk igenom i ”Hela Sverige bakar” 2017. Att baka är något av det bästa hon vet, men hon vill också rädda världen. Med sin blogg vill hon därför inspirera kring bakning men även livsstil och hållbarhet. Nu flyttar Jennie bloggen till Åretrunt.se.

– Vi är otroligt glada över att ha fått till ett samarbete med Jennie Everman Thuresson. Jennies kreativitet, nyfikenhet och hållbarhetstänk känns helt rätt för Året Runt, säger Lena Andersson, chefredaktör på Året Runt.

Utöver bloggen och bakandet arbetar Jennie även som folkhälsovetare och hållbarhetskonsult.

– Jag hoppas jag kan lyfta sådant jag tycker är viktigt, att jag kan påverka och inspirera ännu mer vad gäller bakning, livsstil och hållbarhet. En av våra största hälsobovar är oro och ängslighet kring hur vi borde vara och leva, för att inte tala om dåligt samvete kring vad vi äter och gör och inte gör för vår hälsa. Jag kan känna att många borde sluta oroa sig så mycket och våga leva och njuta lite mer. Livet är svårt och besvärligt, men också väldigt fint och roligt, säger Jennie.

Vid frågor om Aller medias influensers, vänligen kontakta Ida Antebro, [email protected],
Vid frågor om Året runt, vänligen kontakta chefredaktör Lena Andersson, [email protected]