Pressmeddelande 2018-05-03

Allas inleder samarbete med Gordana Biernat

Allas välkomnar Gordana Biernat som skribent i Allas och även som ny bloggare på allas.se. Gordana är en tänkare, författare, föreläsare och visdomskälla. Hon är en av Oprah Winfreys 100 Supersjälar – ”SuperSoul100” – en grupp på 100 upplysta ledare och visionärer som använder sin röst och talang för att höja medvetandet bland människor i världen.

– Gordana är en otroligt intressant person och besitter en enorm förmåga att på ett enkelt sätt få oss att inse att vi själva kan påverka och förbättra våra liv. Jag tror att hennes budskap och sätt att förmedla detta kommer att bli mycket uppskattat av våra läsare, säger Gunilla Håkansson, chefredaktör Allas.

Gordana är bosatt i Malmö och är omskriven och uppskattad världen över med sina över 350 000 följare på Twitter. Exklusivt för Allas är att Gordana kommer att skriva på svenska. Hon har även skrivit succéboken; Sanningen finns inom dig: När du förändras, förändras allt.

– Allas erbjuder mig möten med underbara, glada och nyfikna människor som söker sin plats i tillvaron genom små stunder av njutning i livet. Att skriva och blogga känns lite som att fika med hela Sverige, för på Allas kan jag prata om allt med alla. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete säger Gordana Biernat.

Gordana Biernat hittar du från och med 3 maj i varje nummer av Allas. Gordanas blogg hittar du nu på https://gordana.allas.se

Vid frågor om Allas, kontakta Allas chefredaktör Gunilla Håkansson, [email protected] För frågor om samarbeten med Aller medias profiler, kontakta Ida Antebro, Head of Influencer Marketing på 070-483 37 96 [email protected]

Färgstark och aktuell!

Allas och allas.se ger aktiva kvinnor mitt i livet efterlängtad avkoppling, underhållning, flärd och njutning! Våra läsare och besökare får allt som intresserar och engagerar den moderna kvinnan; läcker mat, inspirerande inredning, nöjesnyheter, rese-tips, hälsa och form, relationer, mode och tips & idéer.