Influencern Frida Fahrman flyttar sin blogg till elledecoration.se den 1 juni och blir samtidigt en återkommande medarbetare i magasinet ELLE Decoration.

– Frida är en av Sveriges mest stilsäkra och inspirerande influencers, och med sitt stora inredningsintresse och sin trendkänsliga inredningsstil är hon en perfect match för oss på ELLE Decoration, säger Sara Ångström Burling, sajtansvarig digital redaktör.

– Hon kommer att bli ett mycket viktigt tillskott för oss både vad gäller innehåll och affär och vi är givetvis superglada över att Frida börjar blogga hos oss.

Frida kommer närmast från Mama där hon varit influencer och skönhetsredaktör under flera år, och hon är även känd som en stor modeprofil. Hon kommer fortsätta ha en lifestyle-inriktning på sin blogg men kommer framöver lägga ett ännu större fokus på inredning.

– Det här känns som en naturlig och perfekt utmaning för mig eftersom jag är väldigt design- och inredningsintresserad. Det märker jag att mina läsare också är, så det ska bli kul att få ta med dem på en ny resa tillsammans, säger Frida Fahrman.

Utöver jobbet som influencer har Frida en bakgrund som chef för webb-tv på Metro, programledare och moderedaktör på Kanal 5, modeexpert i TV4:s Nyhetsmorgon och programledare i radio. Hon tar även uppdrag som föreläsare och konferencier. Frida har nyligen flyttat till hus tillsammans med sin blivande man och sina två små barn och från och med den 1 juni kommer läsarna kunna ta del av hennes inredningstips, renoveringsprojekt, inspirerande outfits, härliga resor, familjemys och händelserika vardag på elledecoration.se.

Aller media har idag cirka 75 stycken influencers. Samtliga är specialiserade och tongivande inom nischade områden som mat, inredning, träning, hälsa, mode respektive mer övergripande livsstil. Influencererbjudandet når genom kreativa format ut digitalt, i print och live och är ett komplement till Aller medias varumärkens starka redaktionella produkter.

För mer information, vänligen kontakta:
Sara Ångström Burling, sajtansvarig digital redaktör ELLE Decoration
Telefon: 08 57 80 12 57 eller email: [email protected]

För samarbeten med Aller medias profiler, vänligen kontakta:
Ida Antebro, Head of Influencer marketing
Telefon: 070 483 37 96 eller email: [email protected]