I början av 2017 kommer Aller media att samla hela sin verksamhet i Skåneregionen under ett tak, med ambitionen att skapa en modern och kreativ mötesplats. Det nya kontoret kommer ligga på Östergatan 20 i centrala Malmö.

Aller media kommer att hyra de fyra översta våningsplanen och flytten beräknas ske i januari 2017. På det nya kontoret kommer det bland annat finnas en podcaststudio, två fotoateljéer, provkök samt lokaler för externa arrangemang. Lokalerna kommer utformas i samarbete med det Malmöbaserade arkitektkontoret Nyquist & Morän, hyresvärden Wihlborgs Fastigheter AB och med medarbetare inom Aller media.

– Ambitionen är att skapa en kreativ, innovativ och social arbetsplats där vi också kan bjuda in kunder och partners till inspirerande aktiviteter. Med vårt nya centrala läge hoppas vi bygga relationer till näringsliv, högskola och även Malmöborna, säger Bodil Ericsson Torp, VD Aller media.

Idag är Aller medias skånska verksamhet utspridd på två kontor i Helsingborg och Malmö. Alla medarbetare erbjuds att flytta med till de nya lokalerna i Malmö.