Moderator: Brita Zackari

Aller medias vardag består av starka relationer. Vår relation till Brita är extra kär och därför är vi mycket glada att hon även i år vill guida oss genom Allerdagarna 2017!

Du har tidigare hört henne i Rix Morronzoo och sett henne i programmen Inte OK!, Mästarnas Mästares eftersnack, Svett och etikett samt Flickvän på försök i SVT. Brita är även en uppskattad bloggare på Elle.se.

 


 

Karin Zingmark

Maxa snacket i en uppkopplad värld

Karin har över 20 års erfarenhet av att driva förändring inom området kommunikation från bland annat Microsoft, Viasat och MTG. Hon är en flitigt anlitad rådgivare och föredragshållare inom digital kommunikation och ledarskap.

 


 

Kjell A Nordström

Ultra Modern Modernity, The Matrix Of our time and the Art Of Making Money

Kjell A är en rebell inom näringslivet. Han är världsledande inom forskning på multinationella företag och den internationella marknaden. Hans dynamiska stil har gjort honom till en högt uppskattad talare, och han har gett keynote presentationer i över 100 länder. Global Gurus Top 30 Management Rankning satte honom på nummer 22 över hela världen och bland de fem bästa i Europa.

 


 

Edmonia Baker

Megatrends that shape the future of content

Edmonia är futurist och forskar bland annat på konsumenter och beteenden i framtiden och den tekniska utvecklingens effekt på hur vi kommer att göra affärer. Vidare arbetar hon med framtidens arbetsliv och hur digitala start up-miljöer kommer att förändra projekt och företag. Edmonia är verksam på Copenhagen Institute for Futures Studies.

 


 

Edward af Sillén

Hur lyckas man charma svenska folket?

Edward har minst sagt en diger meritlista som regissör och manusförfattare, i Sverige och utomlands. Bland annat skapade han de hyllade Eurovision-programmen 2013 och 2016, för mellanakterna och programledarna. Förutom det så skriver han långfilm, regisserar både fars, teater och skapar krogshow. 2015 var han även med och skapade ”Hela Sverige Skramlar”.

 


 

Förutom detta kommer du möta några av Aller medias influencers, chefredaktörer och övriga medarbetare.