Sveriges äldsta och mest lästa veckotidning Allers och systertidningen Allers trädgård behöver förstärkning. Vi söker dig som kan hoppa in omgående samt under semestrar i sommar.

Om rollen
Som Journalist på Allers kommer du att arbeta med reportage och textredigera, faktagranska samt skapa vassa rubriker och lockande ingresser. Att även textredigera och hantera fackmaterial, som recept, handarbete, inredning, mode, trädgård mm ingår. Du ska även att kunna göra en snabb telefonintervju eller åka ut och göra ett reportage. TV-inslag tillsammans med fotograf förekommer.

Allers och Allers trädgård är inte bara pappersprodukter. Därför ingår också att tänka digitalt i varje led och att publicera material på vår sajt. Att kunna SEO-optimera och ha erfarenhet av publicering i sociala kanaler är viktigt.

Vår redaktion består av 25 personer och finns i Aller medias nya lokaler på Östergatan 20 i Malmö.

Vår gröna desk producerar material både till Allers Trädgård och till familjetidningarna inom Aller Media.

Vem är du?
Vi söker drivna, passionerade journalister och redaktörer.

Du ska vara utbildad journalist med dokumenterad yrkeserfarenhet och ha mycket goda kunskaper i svenska språket. Som person är du snabb, strukturerad och noggrann. Du har breda kunskaper och en känsla för vad som är ett bra familjetidningsmaterial. Har du dessutom både trädgårdskunskaper och gillar familjetidningsmaterial är du perfekt.

Vi söker dig som:

Håller högt tempo

Är social, positiv, glad och prestigelös
Har god samarbetsförmåga
Har god allmänbildning och följer med i nyhetsflödet
Har du även erfarenhet av webb-tv är det meriterande

En arbetsplats full av möjligheter
Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive.

Eftersom vi söker folk omedelbart, så vänta inte att skicka in din ansökan. Vi behandlar ansökningarna efter hand.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Susanne Lindén, chefredaktör [email protected] eller David Holmberg HR-Chef på [email protected].

Om Aller media
Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad. Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Aller media äger Make Your Mark och OTW. Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom contentmarketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation. OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en

mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige. Läs mer
på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

www.aller.se, www.fabmedia.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

 

Ansök