Hälsoprofilen Anja Forsnor lämnar Metro Mode och återvänder till ELLE.

Livsstilsbloggaren Anja Forsnor började blogga på ELLE.se 2014 och medverkade även redaktionellt i magasinet ELLE. Förra året gick hon till Metro Mode men efter bara ett år återvänder hon nu till ELLE.

– ELLE är ett fantastiskt varumärke att vara en del av och helt rätt plats för mig. Jag är redo att utveckla bloggen till nästa nivå och här ges jag utrymmet och möjligheterna att göra det. Min resa började ju här för snart tre år sedan och det är så kul att återigen vara en del av familjen så vi kan fortsätta skapa magiska saker tillsammans, säger Anja Forsnor.

Hennes nya roll på ELLE blir livsstilscoach och hon kommer att medverka redaktionellt på både sajten och i magasinet.

– Vi är jätteglada att Anja väljer att komma tillbaka till oss. Hon är extremt kunnig och inspirerande och ett perfekt komplement till det innehåll vi redan har. Vi vet att våra läsare och följare inte enbart är intresserade av mode, beauty och populärkultur utan även kost, hälsa och träning – livsstil helt enkelt, säger Katarina Matsson, innehållschef på ELLE.

Hannah Sjöström, Head of Influencer Marketing på Aller media, ser stor potential i Anja Forsnor:

– Anja är ett superproffs som influencer och en väldigt populär profil bland hälso- och livsstilskunder. Hon kommer att komplettera de andra bloggarna på Elle.se väldigt bra, säger hon.