LIVE

Vårt Live-team hittar ständigt nya sätt att möta våra målgrupper. Aller medias mission är att skapa relevant, inspirerande och engagerande innehåll och upplevelser oavsett plattform. Det är det som gjort oss marknadsledande. Vår ambition är att finnas där våra läsare och besökare redan befinner sig.

Vi har lång erfarenhet av att skapa event av alla storlekar och i bygger vårt live-erbjudande utifrån den gedigna kunskap och de insikter vi har om kvinnor i Sverige.

Varumärkesevent och konceptevent

Förenklat kan man säga att vi producerar två olika typer av event. Dels större galor och evenemang där något av våra varumärken är avsändare och dels skräddarsydda konceptevent som vi gör tillsammans med våra kunder.

Det större evenemangen kallar vi varumärkesevent och är helt eller delvis sponsorfinansierade, vissa event kan läsare köpa biljetter till, andra är enbart öppna för  branchen.

Koncepteventen skapas i samarbete mellan något av våra varumärken tillsammans med en kund som vill nå en specifik målgrupp. Vi tar fram utformning och koncept, bjuder in läsare och sköter OSA-hantering. Här finns det möjligheter att skapa nya spännande lösningar som fyller kundens behov.

Nedan presenterar vi våra återkommande varumärkesevent samt några exempel på skräddarsydda konceptevent.

 

 

VARUMÄRKESEVENT

ELLE-Galan

ELLE-galan som instiftades 1998 och är Sveriges största modepris.

Vi delar ut priser i 14 olika kategorier där ambitionen är att premiera, stötta och uppmärksamma duktiga samarbetspartners och kreatörer som ELLE har jobbat med under året.

Sedan tio år äger galan rum på Grand Hôtel i Stockholm. Prisutdelning och modevisningar sker inför publik i Vinterträdgården och därefter fortsätter festen i Grand Hotells vackra lokaler med fest, dans, mat och dryck.

Gästlistan består av en mix av branschfolk, opinionsbildande personer, kändisar, annonsörer och sponsorer.


ELLE Decoration Swedish Design Awards

Sveriges främsta inrednings- och designpris. Galan hålls i februari varje år och är startskottet på Stockholm Design Week.

Här delar vi ut priser i 14 kategorier, Vinnarna representerar sedan Sverige i ELLE Decoration Inernational Design Awards som delas ut på möbelmässan i Milano varje år.


MåBrakvällar

Våra härliga MåBrakvällar hålls varje år i olika städer för att vi ska få träffa så många läsare som möjligt.

Kvällarna leds av MåBra:s chefredaktör Liselotte Stålberg och här ger vi våra besäkare möjlighet att njuta av lärorika föreläsningar, inspiration och skratt.

I mars var vi i Helsingborg, Växjö, Umeå och Uppsala och mötte ca 400 läsare/stad. På scen fick de uppleva Mia Törnblom, Leila Söderholm och Katarina Ahltin.


Residence Stora Formpris

Residence Formpris instiftades 2005 och har sedan dess blivit ett väldigt prestigefyllt och viktigt pris i branschen. Här hyllar vi årets främsta kreatörer inom design, form och inredning.

Vi delar ut priser i 11 olika kategorier. Gästerna (ca 100 st noga utvalda) bjuds in till en sittande middag, med prisutdelning och efterföljande mingel.

I december var vi på Kägelbanan, Södra Teatern och en del av konceptet är att vara i olika lokaler varje år.


Cafés Stora Modepris

Cafés Stora Modepris äger rum i September och här premierar vi duktiga samarbetspartners och varumärken i herrmodebranschen.

Cafés chefredaktör Jonas Terning och Modechef Daniel Lindström håller i prisutdelningen där vi delar ut priser i ett 10-tal olika kategorier. Dessa priser och utmärkelser har blivit en kvalitetsstämpel som vi flera gånger fått se exempel på att våra kunder och varumärken har tagit ut i sina egna kanaler.


Sverige Bäst Klädda Man

I 26 år har Café utsett Sverige Bäst Klädda Man. Det är en prestigefull och uppmärksammad utmärkelse inom manlig mode och stil. Eventet hålls i maj månad i Stockholm där Café bjuder in ca 300 gäster för att kora vinnaren och presentera listan över de 50 nominerade i senaste nr av Café.


ELLE Trendspaning

Inspirationskväll med mode, skönhet, inredning och design!

Vilka är de viktigaste trenderna inom mode, skönhet och inredning? Det vet Cia Jansson, Emma Unckel, Svante Öquist och ELLEs skönhetsbloggare Kakan Hermansson. Kom och hör dem trendspana – en kväll tillsammans med redaktionen och läsare!

Vi bjuder vin och snacks och efter programmet är du välkommen att mingla med oss på redaktionen och andra läsare. Dessutom kan du shoppa utvalda produkter från ELLE!

Nästa trendspaning kommer genomföras den 20 september 2017 på Nalen i Stockholm. Mer info och biljetter


Upplev Femina

Mingla, shoppa, träffa redaktionen och lyssna till våra inspirerande föreläsare!

Succén Upplev Femina återvänder till Stockholm.Den 19 september på Nalen är det dags för en ny kväll fylld av mode, inspiration och spännande möten. Utöver de förstklassiga föreläsningarna finns det under kvällen möjlighet att mingla med Feminas redaktion och shoppa produkter från utvalda samarbetspartner. Vi serverar vin och något gott att äta samt kaffe och något sött. Alla gäster får dessutom en välfylld goodiebag med sig hem!

Föreläsare
Tobias Karlsson
Bea Szenfeld
Sarah Thörnqvist


19 september 2017 på Nalen Stockholm. Mer info och biljetter