Vilken är din bakgrund?

Jag kommer tidigare från Metro Mode där jag jobbade med Influencer Marketing, vilket då var ett nytt område. Tillsammans med min kollega hittade vi nya, kreativa, annonsformat som kunderna efterfrågade och efter en tid hade vi tagit en tydlig position inom det kreativa säljformatet med influencers. Tre år sprang iväg och jag fick sedan chansen att starta igång Aller medias affär med influencers tillsammans med mina kollegor.

Vad gör du på Aller media?

Idag arbetar jag som Head of Influencer Marketing, där jag efter ett år som sales specialist fick jag möjligheten att ta ett kliv upp. Mina nya arbetsuppgifter involverar säljansvar mot våra mediebyråer och stöd åt våra Sales Specialist-säljare i deras arbete. Jag är kommersiellt ansvarig för våra befintliga influenceprofiler och talesperson för affärsområdet internt och externt. Vi är samtidigt ständigt på jakt efter nya influencers som kan stärka upp våra varumärken och där ansvarar jag för rekryteringen tillsammans med våra chefredaktörer för respektive varumärke.

Varför valde du Aller media? 

Varumärkesportföljen! Här finns alla möjligheter för att lyckas bygga en stark affär eftersom Influencer Marketing är ett så pass ”hett” område.

Vad är mest utvecklande med ditt jobb just nu?

Jag klev in i min nya roll som ansvarig i början av januari så det känns väldigt kul att vara på ett företag som låter mig växa och ta mer plats.

Affären kring influencers växer hela tiden så det är spännande att vara kreativ och fånga upp trender inom olika samarbetsformer.

Kan du beskriva Aller media som arbetsgivare med tre ord?

Kul, utvecklande och lyhörda.

Vad är det bästa med att jobba på Aller media?

Fantastiskt inspirerande kollegor som är proffs ut i fingerspetsarna. Sen sitter vi på den de bästa varumärkena i Sverige enligt mig.

Kan du tipsa om något från något/några av Aller medias varumärkens innehåll som du tycker alla borde upptäcka?

Vi har idag många inspirerande influencers som är knutna till oss. Det finns någon som tilltalar alla. Sen älskar jag våra poddar under Café och ELLE.