Vilken är din bakgrund?

Jag har en bakgrund inom webbdesign och har studerat webbteknologi på Malmö Högskola. Efter det arbetade jag framför allt med att programmera webbsajter och mallar till marknadsföringssystem.

Vad jobbar du med på Aller media?

Jag har en väldigt bred roll som Superuser där jag gör allt ifrån att projektleda större projekt till att övervaka driften av våra webbsajter och redaktionella verktyg. Jag ser mig själv som spindeln i nätet som kan lite om allt och mycket om en hel del.

Varför valde du Aller media?

Aller media befinner sig i konstant digitalisering och det känns väldigt givande att vara en central del i processen och att kunna påverka hur vi bygger framtidens digitala lösningar. Vi har nyligen bildat ett produktutvecklingsteam vilket gör att vi kan arbeta mer effektivt och fokusera på att utveckla för framtiden.

Kan du beskriva Aller media som arbetsgivare med tre ord?

Framåtsträvande, familjär och mångsidig.

Vad är det bästa med att jobba på Aller media? 

Det bästa med Aller media är människorna och kulturen. Vi är alla experter på det vi gör och vi litar på varandras förmågor. Allas åsikter är lika mycket värda och alla bidrar till varandras utveckling.

Kan du tipsa om något från något/några av Aller medias varumärkens innehåll som du tycker alla borde upptäcka? 

Jag vill verkligen lyfta fram vår receptplattform Stowr. Jag är själv väldigt intresserad av matlagning och Stowr underlättar mycket i mitt matlagningsliv eftersom jag kan samla alla intressanta recept på samma plats.