Idag börjar Sandra Beijer att blogga på elle.se. Sandra har bloggat i 13 år och har idag en av landets största och mest populära bloggar.

– Sandra är en drömrekrytering för oss. Hon är en av de mest erfarna bloggprofilerna och ett föredöme och en inspirationskälla för både andra bloggare och många skribenter. Sandra är unik och sätter ord på känslor som få andra kan och lyckas med, hon är en modern Edith Södergran för alla millennials. Vi är både glada och stolta över att våra båda världar ska få mötas, säger Lisa Arnell, digitalt ansvarig på ELLE.

Sandra har tidigare bloggat på Metro Mode och Rodeo och ser flytten till ELLE som ”ett självklart steg och uppgradering.”

– Jag tycker att ELLEs bloggstall ligger i framkant i Sverige med favoriter som Kakan, Elsa Billgren och Brita Zackari till exempel. ELLE har värderingar och en målgrupp som passar min och jag ser mycket fram emot att börja 2018 på elle.se. Jag kommer att fortsätta i samma stil som vanligt med en mix av kläder, fest, feminism, böcker och allt det jag tycker om. Samt många roliga och spännande samarbeten som jag redan har i görningen med ELLE, säger Sandra Beijer.

Sandra är även en av fyra nominerade till årets look på ELLE-galan 2018 (tillsammans med Thomas Sekelius, Kosovare Asllani och Loreen). Priset delas ut på ELLE-galan den 19 januari.

Utöver Sandra har även Salem Indrias rekryterats till ELLE, hon börjar blogga på ELLE den 11 januari.

– Det känns otroligt roligt att ha rekryterat Salem, hon är en ung och spännande profil som vi hållit ögonen på ett tag, hennes fokus och innehåll är något vi saknar idag och jag ser verkligen fram emot att hon blir en del av ELLEs digitala team, säger Lisa Arnell, digitalt ansvarig på ELLE.

Bloggarna hittar du på sandrabeijer.elle.se och salemindrias.elle.se.

För frågor om ELLEs profiler, kontakta Lisa Arnell, digital redaktör ELLE. För frågor om samarbeten, kontakta Klara Grivans, säljchef Aller media.

Lisa Arnell, [email protected], 073-5203839

Klara Grivans, [email protected], 070-6142510