Café tar sats inför 2018 med ett tydligt fokus på det senaste årets succékoncept – en lyxig printprodukt i kombination med hög digital räckvidd via snabba nyheter, smarta bloggare, populära influencers och hyllade poddar. I dag når Café #10 (december/januari) tidningshyllorna, och i och med det möter läsarna en tidning med en helt ny formgivning.

– Vi har bytt kostym! Nu har vår tryckta tidning fått en stil som känns väldigt modern. Den är sober och stillsam, lyxig och stilig, men har samma fortsatta fokus på ett innehåll av högsta kvalitet, säger Jonas Terning chefredaktör på Café. 

Redesignen har gjorts av Cafés art director Elisabet Magnusson som tillträde våren 2017. Tidskriften kommer ut 10 gånger/år, och dess fokus på hög kvalitet i kombination med inspirerande mode och djuplodande reportage har effekt. I senaste Orvesto (2017:2) ökade Cafés räckvidd med 14%. Tidskriftens redaktör Emil Persson, mannen bakom Fördomspodden, utsågs till Årets journalist på Tidskriftsgalan 2017. Parallellt fortsätter Cafés digitala satsning när de nu presenterar flera nya bloggare.

– Vi på Café vill underhålla, utveckla och utmana våra läsare. Våra nya bloggare kommer, tillsammans med redaktionen och de bloggare och influensers vi redan har hos oss, göra just det, säger Jonas Terning. 

De nya bloggarna som ansluter till cafe.se är:

Jerka Johansson – skådespelare, känd från SVT:s Bonusfamiljen, som kommer skriva om relationer och livet bakom kulisserna i den svenska filmfabriken.

Emil Åreng – prisbelönad bartender från Umeå, författare och troligtvis Sveriges frispråkigaste dryckesexpert.

Nisse Edwall – Pappapoddare, tv-profil, bloggare och krönikör som skriver om allt det roliga – och stundtals jobbiga – med att vara förälder.

Jonas Öhman – skönhetsredaktör, med fokus på grooming och tips kring manlig skönhetsvård.

Sedan tidigare finns flera andra bloggare närvarande på cafe.se:

Daniel Lindström (mode), Martin Hansson (mode), Tom Sehlin (mode och musik), Viktor Frisk (mode och livsstil), Kevin Triguero (träning), Anders Modig (klockor) samt Johan Holmström (livsstil och humor).