Magasinet Femina – Sveriges största magasin för kvinnor, rekryterar Cecilia Blankens som ny bloggare på Femina.se.

– Vi välkomnar Cecilia Blankens till Femina. Cecilia kommer att inspirera våra läsare med allt det som berikar vardagen i form av inspiration från hennes färgstarka vardag. Hon är en uppskattad och erfaren skribent med en härlig, avslappnad modestil och ett förhållningssätt till sin familj och sitt företag, som får oss att tro på att det mesta i livet är möjligt, säger Ulrika Norberg, chefredaktör på Femina.

– Femina är en inspirerande tidning med en blandning av yta och djup och det verkar vara en härlig stämning och sammanhållning mellan läsarna. Jag är glad över att få kliva in och bli en del av Feminas team, säger Cecilia Blankens.

Cecilia Blankens bor med sin man Per och tre barn i Los Angeles. Cecilia har bloggat sedan 2005 och är från början modejournalist. Hon har givit ut flera böcker, bland annat två vegetariska kokböcker. Under 2014 startade hon det snabbväxande skomärket Blankens.

Läsarna kan redan nu följa Cecilias inspirerande vardag i bloggen. Även läsarna av magasinet har några guldkorn att glädjas åt framöver i form av Cecilias bästa LA-tips.

Du hittar Cecilias blogg på ceciliablankens.femina.se

För frågor om Femina, vänligen kontakta:
Ulrika Norberg, Chefredaktör på Femina
[email protected]

För frågor om samarbeten med Aller medias profiler, vänligen kontakta:
Ida Antebro, Head of Influencer Marketing på
Telefon: 070-483 37 96 eller mejl: [email protected]