Aller media söker nu en Data Warehouse- utvecklare som vill arbeta i ett spännande medieföretag under stark utveckling? 

Vi söker dig som har eller haft ansvar för Data Warehouse tidigare och har jobbat nära affären t ex analys- eller marknadsavdelning. Du är självgående och deltar gärna i utvecklingsprojekt samtidigt som du även ansvarar för driften av Data Warehouse. Eftersom tjänsten är ny kommer arbetet att variera och ställa krav på olika typer av problemlösning. 

Vi söker dig som kan koda SQL och har erfarenhet av andra programspråk som t ex Python. Du kommer i viss mån även att arbeta med front end- applikationer som Qlikview och Tableau. 

Som person har du ett intresse och en förståelse för affären och behöver kunna tänka och arbeta i flera steg:  Vad ska datan användas till?  Vad är viktigt att ta hänsyn till nu och på längre sikt? Hur görs datan/datastrukturen/analysen lättförståelig för mottagaren? 

Viktiga kännetecken och egenskaper för tjänsten är att du är hjälpsam, nyfiken och drivande. Du är smidig och lösningsorienterad och känner ett stort ägarskap inom ditt expertområde. Du är initiativrik, social, pedagogisk, har en proaktiv arbetsstil och gör inte bara ”det nödvändiga”.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka från mobilen med Linkedin eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi kallar till intervjuer löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Johan Lindgren på [email protected] Du kan också kontakta HR-chef David Holmberg på [email protected]

Om Aller Media AB
Aller media är Sveriges marknadsledande aktör inom populärpress. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, MåBra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, ELLE Mat & Vin, Allers, Hemmets Veckotidning, Hänt i Veckan, Femina och Residence.  Vi har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894 och vi utvecklar ständigt nya sätt att underhålla och engagera våra läsare, besökare och följare. Vi säljer 65,5 miljoner tidningar om året – 9 av de 10 mest lösnummersålda titlarna i handeln kommer från Aller media – och varje månad läser 3,2 miljoner svenskar en eller flera av de drygt 30 titlar som ges ut av Aller media. 

Våra sajter har 1,7 miljoner unika besökare och ca 10 miljoner sidvisningar i veckan. Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller Media AB äger även FAB Media, Make Your Mark och OTW.  FAB Media är Sveriges största medieföretag för unga kvinnor med varumärken som Frida, Chic, ShapeUp och Solo. 

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.fabmedia.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök