dromkvall
 

Varmt välkommen till våra familjetidningars nya event Drömkvällen! Tillsammans med Allas, Allers, Hemmets och Året Runt kan du denna kväll mingla, umgås, skratta och shoppa! Kom och låt dig inspireras under en fantastisk helkväll med oss!
 

När: Onsdagen den 5 oktober

Tid: Kl. 17.45 – 20:30

Plats: Sundspärlan, Fältarpsvägen 60, 25275 Helsingborg, Sweden

Vad ingår: Lättare, välsmakande måltid, 2 glas vin/person (självklart finns det alkoholfritt alternativ),  samt en goodiebag värd ca 1000 kr!

Biljettpris: 395:- (plus serviceavgift på 35 kr)
 
 

KÖP DIN BILJETT HÄR!

 
 
Ann_Westin

Foto Robert Eldrim

Ann Westin

Kvällens konferencier är Ann Westin som  kommer leda oss genom kvällen med mycket skratt och humor, vi får även se en glimt av hennes fantastiska föreställning ”sticka ut och passa in”.
 
 
tareq-taylor

Tareq Taylor

Kritikerrosad gourmetkrögare, kokboksförfattare och uppskattad tevekock kommer inspirera oss kring mat och ge konkreta tips om matlagning. Tareq har en livslång och passionerad kärlek till mat. Följ med Tareq på hans livsresa i matens universum, där mat och kärlek ständigt möts och förenas. Mer personligt än så här blir det inte! Under denna föreläsning får vi följa med Tareq tillbaka i tiden till den stund då intresset för matlagning började och hans resa genom livet som har tagit honom fram till den punkt han befinner sig på idag. En kväll med mycket värme, glädje och även lite allvar utlovas.
 
 
sofia-antonsson

Foto Magnus Fond

Sofia Antonsson

Dietisten Sofia Antonsson blev IBS-Sofia med hela svenska folket via kokboksserien ”Lugn mage med…”. Under kvällen kommer hon prata om hälsa och ge råd om hur du bäst håller ordning på din mage. I höst ger Sofia ut sin nya bok ”Magkänsla”.
 
 
josefin-liljgren

Josefin ”Smulan” Liljegren,

Smulan är ett riktigt energiknippe som driver träningsanläggningar, ordnar träningsresor och jobbar med tidningen Allers! På Drömkvällen visar sina bästa knep för enkel vardagsträning.
 
 


 
Innan, i pausen och efter scenprogrammet så finns det möjlighet till mingel, träffa delar av redaktionerna, shoppa fina premier och teckna prenumerationer till förmånliga priser.
 

KÖP DIN BILJETT HÄR!