Aller Media söker en ekonomiassistent som vill vara delaktig i att utveckla vår redovisningsfunktion. Hos oss får du möjligheten att jobba på ett marknadsledande mediehus med några av Sveriges starkaste varumärken som ELLE, Café, ELLE Decoration, MåBra, Femina, Svensk Damtidning med flera. Du kommer att arbeta i en kreativ miljö där det finns stora utvecklingsmöjligheter inom reskontra och redovisning.
Du kommer att sitta på vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm.

Om rollen
I rollen som ekonomiassistent kommer du tillsammans med övriga i teamet om 6 personer arbeta för att säkerställa korrekt redovisning, effektiva processer samt en god intern kontroll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Ansvarig för Kundreskontra avseende i huvudsak annonsförsäljning
  • Reseräkningar
  • Löpande bokföring
  • Balanskontoavstämningar månadsvis
  • Månads- och årsbokslut

Under våren kommer bolaget att implementera nytt CRM system och även uppgradera sitt befintliga ekonomisystem. Rollen innebär således en unik möjlighet att aktivt delta och agera som kravställare i dessa projekt.

Vem är du?
Vi söker dig som är gymnasieekonom och har minst 2-3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Du har goda kunskaper i Excel och du brinner för alla arbetsuppgifter inom reskontra och redovisning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Navision.
Då rollen främst avser bolagets kundreskontra värderas analys och god affärsförståelse högt.

Du är en servicemänniska, noggrann och strukturerad. Du är självständig men uppskattar att vara en del av ett team. Du kommer vara en del av ett team med hög energi där alla är positiva, flexibla och prestigelösa – är du det också så är vi en perfekt match! 

En arbetsplats full av möjligheter
Aller media är en arbetsplats som är i förändring och utveckling, alltid med våra kunder, läsare, följare och användare i centrum. Hos oss får du en central roll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi har högt i tak och här finns stora möjligheter för personlig utveckling.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons vi din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive.
Vi kommer göra intervjuer löpande och du är välkommen med din ansökan senast den 26 januari.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Robert Österberg, ekonomichef, [email protected] 

Om Aller media
Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence. Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar. Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad. Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW. Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom contentmarketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation. OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige. Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se 

Ansök