Välkommen till Hänt i Veckans läsarpanel

Svara på frågor och samla poäng som du kan byta till erbjudanden från tidningen.
 
För att utveckla Hänt i Veckan är det värdefullt för oss att förstå hur våra läsare uppfattar annonser och artiklar. Dessa viktiga frågor om tidningens form och innehåll kan bara du svara på. Därför bjuder vi in dig till vår egen läsarpanel.
 
När du går med i panelen kommer du då och då via få erbjudanden om att svara på frågor om vår tidning. Du klickar dig snabbt igenom frågorna och tjänar samtidigt ihop poäng som du så småningom kan byta till olika erbjudanden, som exempelvis trisslotter, blomstercheckar och prenumerationer. Det spelar ingen roll om du läser tidningen ofta eller sällan, om du är prenumerant eller inte. Dessutom svarar du bara på våra frågor när du själv önskar.
 
Undersökningen genomförs av RAM (Research and Analysis of Media). Personuppgifter som lämnas till RAM i samband med registreringen, såsom namn, adress, telefonnummer, kommer bara att användas för att administrera undersökningen. RAM lämnar inte ut personuppgifter till tredje part. Du kan när som helst avsluta din medverkan genom att meddela detta till RAM via e-mail.