Aller media är mediehuset med innehållet närmast hjärtat. Vår affärsidé är att genom starka varumärken och innehåll med hög redaktionell kvalitet skapa och sälja underhållning och inspiration till kvinnor. Vi utvecklar ständigt nya sätt att engagera, och ge upplevelser och tjänster till våra läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

Nu söker vi en serviceorienterad IT-suporttekniker för serviceleverans i Malmö. Aller media finns även i Norge, Finland och Danmark och vår servicedesk består av medarbetare från samtliga länder. Din huvudroll blir att arbeta mot den svenska organisationen.

Service Delivery-teamet har mycket energi och driv att nå eller överträffa våra mål. Vi söker dig som också har det!

Om rollen

Vi söker dig som är strukturerad och trivs bra med att jobba såväl självständigt som i team. Som IT-supporttekniker kommer du att ge stöd till anställda i Aller media och våra dotterbolag.

Du kommer att vara ansvarig för genomförandet av first line-support inom följande områden:

 • Installation av arbetsstationer och programvara för on- och offboarding
 • Inköp av hårdvara och programvara
 • Användaradministration och Active Directory
 • Office 365, Exchange och Adobe Creative Suite
 • Ärendehantering (registreras i vårt ITSM-system)
 • Identifikation och registrering av händelser som kräver omedelbar uppmärksamhet
 • Rapportering av händelse- och serviceförfrågningar så att svar och problemlösning överensstämmer med SLA
 • Optimal användning av IT-utrustning i organisationen
 • Skapande av och underhåll av dokumentation och användarhandböcker samt utbildning
 • Slutanvändarservice via telefon, registrerade frågor och personlig närvaro

Du behöver ha erfarenhet av att jobba i:

 • Windows Server 2012R2 och 2016, inklusive AD, DNS, DHCP etc
 • Office 365 och Azure AD
 • Windows/Mac
 • AAdobes produkter

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt

Vi söker dig som:

 • Är självgående och kan fatta nödvändiga beslut för att lösa dagens uppgifter
 • Drivs av att tillhandahålla hög service och hitta den rätta tekniska lösningen
 • Kan kommunicera IT-lösningar till slutanvändare
 • Har kunskap om både Windows och MAC och olika IT-miljöer
 • Har en bra empatisk förmåga, respekt och förståelse för användarna
 • Pratar flytande svenska och engelska

Kunskap om Apple-produkter är meriterande

En arbetsplats full av möjligheter

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka från mobilen med Linkedin eller bifoga ditt cv via Dropbox eller Google Drive. Vi kallar till intervjuer löpande.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Mette Thourup på [email protected]
Eller David Holmberg på [email protected]

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Ansök