Johan T Lindwall tar över Svensk Damtidning efter Karin Lennmor. Johan kommer närmast från en tjänst som hovreporter på Expressen.

– Jag är extremt glad och stolt över att vi har rekryterat Johan T Lindwall till Aller media. Det är Svensk Damtidning och Johan T Lindwall som är de främsta varumärkena inom kunglig bevakning i Sverige. Tillsammans blir de ett dreamteam. Johan har också en stor erfarenhet av att arbeta med alla nya plattformar och har ett starkt nyhetsdriv. Hos oss får han nu möjlighet att utveckla detta på Svensk Damtidning som chefredaktör, säger Stina Abenius, publicistisk direktör på Aller media.

Johan har arbetat på Expressen i flera omgångar och däremellan arbetat bland annat som reporter på Se&Hör.

Sedan 2007 är han hovreporter på heltid och har dessutom skrivit fyra framgångsrika böcker om kungabarnen.

– Det känns fantastiskt roligt och spännande att få anta den här utmaningen. Jag är tacksam för det stora förtroende jag har fått och ska förvalta det med hela min person. Jag har haft fantastiska år på Expressen, men när en sådan här chans kommer går det inte att säga nej, säger Johan T Lindwall.

Johan T Lindwall börjar hos Aller media senast i december. Fram till dess är Camilla Spjuth Palve fortsatt tf chefredaktör.