Är du en digital marknadsförare och har en passion för den digitala förändringen som pågår i omvärlden? Just nu letar vi efter fler digitala stjärnor till Malmö. Har du viljan, drivet och vill vara med på en förändringsresa hos ett företag som vill ligga i framkant?

Aller Media fick nyligen utmärkelsen årets raket i rapporten ”Digital Leaders in Sweden 2018”. Förbättringar främst inom dimensionerna ”digital product experience”, ”e-commerce” och ”e-crm” ligger bakom placeringen på listan.

Din roll

Som Junior Projektledare Marknadssystem kommer du att ingå i ett cross-funktionellt team där du har ett nära samarbete med kollegorna runt om i organisationen för att utveckla strategier och driva förändring. I din roll har du ett ben i tekniken och ett i projektledning. Det här är en fantastisk möjlighet att bli en del av ett expertteam och komma in i en snabbrörlig del av organisationen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:

– Vara ett stöd för organisationen i Dynamics CRM och ClickDimensions med fokus på den digitala affären.

– Delta i marketing automation projekt och bidra med strategier, genomförande och uppföljning på aktiviteter mot valda målgrupper.

– Sätta digitala processer och implementera strategier samt planera framåt med fokus på att ständigt förbättra kundupplevelsen.

– Stötta organisationen med utbildning i CRM, ClickDimensions och marketing automation och hålla i workshops hur vi får ut bästa möjliga digitala kundkommunikation.

– Arbeta med SEO, SEM och retargeting samt analysera kundinsikter tillsammans med vår analysavdelning för att hitta förbättringar.

Vem är du?

För att trivas och fungera i rollen behöver du ha två års erfarenhet av marketing automation. Vi vill att du tidigare har arbetat med att driva och optimera marknadssystem. Du får gärna ha någon digital utbildning eller liknande, dock inget krav. Har du:

– Erfarenhet från en marknadsavdelning med fokus på att leda/koordinera projekt.

– Hanterat användarfrågor i Dynamics CRM och ClickDimensions.

– Kunskap om digital marknadsföring och Marketing Automation.

– Erfarenhet av att arbeta med SEO/SEM antingen från marknadsavdelning och/eller från en sök- eller mediebyrå.

– Kunskaper i Google Adwords, Google Search Console och Google Analytics

– Relevant utbildning inom ekonomi/marknadsföring eller media.

– Svenska och engelska, i både tal och skrift

Din nya arbetsplats

Aller media är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där vi tillsammans driver förändring och utveckling med våra kunder i centrum och där dina kollegor bryr sig om dig. Vi söker alltid personer som är orädda, redo att tänka i nya banor och växa med oss.

Du kommer att ingå i ett team, Marketing Operations, som består av 5 drivna personer som gillar att tänka utanför boxen. Våra kunder är det viktigaste vi har och därför är ett av våra största fokus att ständigt arbeta med att förbättra kundupplevelsen.

CRM är ett av våra mest prioriterade affärsområden, vilket innebär att dina insatser kommer att både synas och göra skillnad. Du kommer in ett skede där bolaget växer så att det knakar. Hos oss får du chansen att vara med på en resa mot digitalisering och förändring. För rätt person erbjuder företaget ett attraktivt förmånspaket och många spännande utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

Tjänsten är en heltidsanställning, med start snarast. Vi finns på Östergatan 20 i Malmö

Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 28/2.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta: Helena Pieslinger, Team Leader Marketing Operations, [email protected]
Jessica Berger på HR, [email protected]

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Ansök