När KappAhl lanserar sin nya kollektion Rükie, för unga tjejer, väljer de FRIDAs Snapchatkanal för att nå ut till målgruppen.

Den 29 mars lanserade klädkedjan KappAhl kollektionen Rükie, för unga tjejer. Kollektionen består av ett antal nyckelplagg inspirerade av 70-talets bohemiska stil med bland annat en singoallatopp och slitna jeansshort.

För att nå ut till målgruppen unga tjejer valde KappAhl att göra ett samarbete med FRIDA på Snapchat. I fyra snapchatstorys, som läggs ut mellan 29 mars och 1 april, visar FRIDAs chefredaktör Terese Allert och reporter Sara Jergard upp fyra olika looks från kollektionen. Inläggen märks ut som ett samarbete med KappAhl.

– Snapchat är superstort i vår målgrupp, tre av fem 12-15-åringar använder tjänsten varje dag. Så för oss är det självklart att finnas även här, säger FRIDAs chefredaktör Terese Allert.

– KappAhl har verkligen förstått att det är på Snapchat unga tjejer hänger idag. Det är kul att de vågar testa den här nya typen av annonskanal och vi välkomnar fler samarbeten av det här slaget, säger Frida Förlags kommersiella förlagschef Camilla Björkman.

För att följa FRIDA på Snapchat och se samarbetet med KappAhl, sök efter ”tidningenfrida”.