För att kunna engagera, inspirera och underhålla miljoner människor varje dag,
krävs en och annan boost.

 

Flexibel arbetstid

Vi tror att kreativitet, engagemang och affärsmässighet skapas som bäst tillsammans med dina kollegor på jobbet. Vi tror också på att flexibilitet skapar balans i livet. På det stora hela är vi flexibla när det gäller arbetstider och för oss är det resultatet som räknas. Det handlar om ömsesidigt förtroende, helt enkelt.
 

Semester

Vi blir inte kreativa genom att se samma plats varje dag. Därför erbjuder vi dig generösa semestervillkor. Som nyanställd erbjuds du betalda semesterdagar som du kan använda redan ditt första år hos oss. Utöver semester har du också rätt till ett antal kompensationsdagar per år, som fungerar i stort sett som betalda semesterdagar. Alla är vi olika och vill vara lediga vid olika tider på året, det löser sig för det mesta.
 

Semesterbostäder

På Aller media har vi vår egna lilla airbnb. Vi äger semesterbostäder i Idre, Sälen, Trysil och på Bohus-Malmön, som du kan hyra till ett bra pris. Om våra semesterbostäder är uppbokade av en kollega? Lugn, hos oss får du även rabatt på resor, hotell och upplevelser.
 

Försäkring

Försäkringspaketet ser olika ut beroende på vilken anställning du har hos oss. Vi erbjuder en livförsäkring (TGL), trygghetsförsäkring vid arbetsskada (TFA), sjukvårdsförsäkring och försäkring när du reser i jobbet. Som nyanställd har du dina första tre månader kostnadsfritt grundskydd i vår grupplivförsäkring och därefter möjlighet att teckna gruppförsäkring och delgruppförsäkringar.
 

Pension

Vi står för kostnaden för din tjänstepension under hela din anställning hos oss. Du har utöver de lagstadgade försäkringarna tjänstepension (ITP) som ger dig en högre pension samt försäkring som ger ersättning vid sjukdom och skydd till efterlevande.
 

Hälsa

Att du mår bra och är hälsosam är viktigt för oss. Vi har företagshälsovård i både Malmö och Stockholm. Hos oss får du ett friskvårdsbidrag på 2000 kr per år och rabatter på träningskort, massage, stresshantering, synfelsbehandling, mödravård och mycket mer.