Koordinator + systemproffs + pedagog + sökare efter smarta lösningar = du? Välkommen till oss på Aller media! Vi söker en mediekoordinator till vår kommersiella avdelning.

Om rollen

Som mediekoordinator har du en central roll på kommersiella avdelningen. Du ansvarar för att boka in annonser, både i print och digitalt, för alla våra varumärken. Du kommer att ha en tät dialog med såväl redaktionerna som säljarna och ditt uppdrag är att samordna och boka annonser med ett affärsperspektiv såväl som ett redaktionellt perspektiv. Du kommer att delta i säljarnas gemensamma möten för att du ska få insyn i affären som helhet och hur du kan bidra i att effektivisera den administrativa processen för våra annonsbokningar.

Vi strävar alltid efter att hitta effektiva och smartare lösningar, där du är en viktig spelare. Du kommer att med frihet under ansvar och ditt goda omdöme få arbeta med att utveckla den administrativa processen så att vi tillsammans hittar det bästa möjliga flödet för våra kunder, säljare och redaktioner. Vi kommer att implementera ett nytt ordersystem och i rollen ingår att bli expert på detta och hitta bästa arbetssätt utifrån de nya förutsättningarna som systemet möjliggör.

Du tillhör ett team av andra mediekoordinatorer och kommer att sitta på vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm. Tjänsten är en visstidsanställning på 6 månader till att börja med. 

Vem är du?

Vi söker dig som har minst gymnasieutbildning men med fördel någon eftergymnasial utbildning inom administration eller liknande. Du har några års erfarenhet av att arbeta i en administrativ och samordnande roll. Du har erfarenhet av att arbeta i system som stöd i ditt arbete och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av mediebranschen.

Du är strukturerad och systematisk i ditt sätt att jobba och gillar att ha en samordnande roll. Du motiveras av att ta egna initiativ och att hitta smidiga lösningar. Du är inte rädd för att utmana vårt tidigare sätt att arbeta på och du kan på ett pedagogiskt sätt förmedla dina tankar och förslag kring nya arbetssätt. Du blir inte stressad av att ha många parallella kontakter och uppgifter samt att jobba mot tydliga deadlines.

Vi erbjuder dig

Aller Media är ett mediehus i ständig utveckling som arbetar intensivt för att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen.

”Aller Media satsar verkligen på det nya, vi anpassar oss. Att man vågar chansa och inte är rädd för att prova nytt skapar ett fritt klimat. Det spelar ingen roll om du har varit här i 30 år eller är helt nyexaminerad – det finns alltid någon som lyssnar och tycker att dina idéer är värdefulla.”  Joakim Holfve, Digital utvecklingsredaktör

På Aller media finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på den gemensamma framgången. Tillsammans inspirerar och utmanar man varandra, och jobbar intensivt på att överträffa kundernas förväntningar.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Välkommen med din ansökan senast den 22 oktober. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Annsophie Runesdotter, rekryterande chef, [email protected]
Anna Birgersson, HR-partner, [email protected]

 

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök