Nya podcasten Världens bästa människor görs av Anja Forsnor och Nina Campioni, två välkända ELLE-profiler. Båda bloggar på elle.se, Anja med fokus på hälsa och Nina med fokus på mode.

I varje avsnitt tar de upp ett problem eller en utmaning som duon upplever i sina liv. Det blir högt och lågt, allt från att ha svårt att säga nej till att bli bättre på att addera mer glitter och glamour i vardagen. Varje avsnitt leder programledarna mot målet – att bli världens bästa människor.

– Även om poddens namn är ganska oblygt så är det inte meningen att man som lyssnare ska känna stress eller press, snarare tvärtom! Vi vill att alla ska må så bra de bara kan och bli den bästa människan som de själva kan och vill, säger Nina Campioni.

Nina har poddat tidigare (ligger bland annat bakom podden Vattnet går) medan detta blir podcastdebut för Anja.

– När jag och Nina började snacka om att göra en podd tillsammans kändes det som the perfect match, säger Anja Forsnor. Formatet känns spännande och roligt, vi tycker det tillför något nytt som vi hoppas och tror att lyssnarna är sugna på.

Sedan tidigare producerar ELLE även podcasten Under huden som drivs av Kakan Hermansson.

– Att vara med och producera podcasts med våra profiler känns både roligt och självklart. Vi vill så klart finnas där våra läsare och följare finns och poddar är ett bra komplement till vårt övriga innehåll, säger Lisa Arnell, digitalt ansvarig på ELLE.

Första avsnittet av Världens bästa människor är ute nu. Podden produceras av ELLE, i samarbete med Acast och kommer ut en gång i veckan.

För frågor om ELLEs podcasts eller profiler, kontakta Lisa Arnell, digital redaktör ELLE
Mejl: [email protected], tel: 0735-203839

För frågor om samarbeten, kontakta Klara Grivans, säljchef Aller media.
Mejl: [email protected], tel: 0706-142510