Livsstilsbloggaren Margaux Dietz flyttar sin blogg till ELLE.se. Margaux började blogga redan 2014 men slog igenom stort under våren när hon publicerade en video på sin förlossning (har idag setts över 670 000 gånger). I somras rekryterades hon till Chic.se men när varumärket nu avvecklas väljer hon att gå till ELLE.

– Jag känner mig otroligt glad över att ha blivit en del av ELLE-familjen. Jag är övertygad om att våra varumärken kommer att passa perfekt ihop, jag tror att mina möjligheter att utvecklas är stora, det känns som ett klockrent steg framåt för mig, säger Margaux Dietz.

Förutom sin blogg driver Margaux en framgångsrik Youtube-kanal med drygt 58 000 prenumeranter.

– Det känns superkul att förstärka vår sajt med Margauxs blogg, hon bidrar med ett innehåll som vi inte riktigt har på elle.se idag – däribland hennes populära videos, säger Lisa Arnell, digitalt ansvarig på ELLE.

Bloggen hittar du på www.margaux.elle.se.

För frågor om ELLEs profiler, kontakta Lisa Arnell, digital redaktör ELLE. För frågor om samarbeten, kontakta Klara Grivans, säljchef Aller media.

Lisa Arnell, [email protected], 0735203839
Klara Grivans, [email protected],com, 070-6142510