Aller media har några av Sveriges mest välkända varumärken, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Femina och Residence. Nu söker vi dig som är en ambitiös och kreativ onlinejournalist med multimedial profil.

Om tjänsten

Som onlinejournalist kommer du att producera innehåll för olika varumärken på en rad olika sajter och andra digitala kanaler inklusive sociala medier. Våra sajter och varumärken är tongivande röster inom ämnen som mat och dryck, mode och skönhet, hälsa och träning, inredning och livsstil. Du kommer att jobba både med självständig produktion och skapa innehåll ihop med dina kollegor. 

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning fram till våren 2018 med start så snart som möjligt. Du kommer att sitta på vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm.

Din profil 

Vi söker dig som har erfarenhet av onlinejournalistik för sajter med omfattande trafik, som har en journalistutbildning eller motsvarande erfarenhet, som brinner för kvalitet och som utan problem producerar flera inlägg och artiklar varje dag. Du uppskattar och har gärna vana av att jobba med en bred mix av innehåll och tar dig an nyheter, tutorials, infotainment, reportage och dagliga snackisar med samma engagemang och noggrannhet. Du är bra på att hitta aktuella ämnen och nyheter i sociala medier och i verkligheten. Du har humor – och vet att humor kan vara ett effektivt sätt att berätta en story på. Vi ser gärna att du genom dina tidigare erfarenheter har använt dig av realtidsmätning i till exempel Google Analytics och styrt ditt arbete utifrån det. Du är en van bildbehandlare, en klippa på Photoshop, en vass rubriksättare och har jobbat i webbpubliceringssystem tidigare, meriterande om du även jobbat i WordPress.

Erfarenhet från en nyhetsdesk eller kvällstidning är meriterande, liksom erfarenhet av att jobba med video/webb-tv. 

Vi erbjuder dig

Aller Media är ett mediehus i ständig utveckling som arbetar intensivt för att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. På Aller media finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa kundernas förväntningar.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi jobbar med löpande urval så skicka din ansökan så snart som möjligt. 

Har du frågor om tjänsten? Kontakta:
Anna Birgersson, HR-partner, [email protected]

 

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök