På dryga två månader har recepttjänsten Stowr överträffat förväntningarna. 12 000 personer har redan registrerat konto.

Sedan lanseringen i november har Aller medias recepttjänst, Stowr, slagit det uppsatta målet om 10 000 registrerade användare och har vid skrivande stund över 12 000 användare.

Den unika tjänsten låter användaren samla alla sina recept, digitala som handskrivna, på en och samma plats.

– Det känns fantastiskt kul och är ett kvitto på att vi verkligen har prickat in ett behov som Stowr tillgodoser, säger Peter Dennbrink, affärsområdeschef Food & Wine på Aller media.

Användarantalet fortsätter att öka och i mars, då en version för Android lanseras, förväntas en ytterligare stegring.

– Den feedback vi har fått av användarna har varit väldigt positiv och vi fortsätter att utveckla tjänsten kontinuerligt med flera smarta funktioner utifrån användarnas behov. Vad vi ser är att en stor del av användarna har hittat oss via ”word of mouth” vilket är väldigt glädjande, säger Peter Dennbrink.

Sedan start har Stowr växt från 3000 till 94 000 sparade recept och snittid i appen är över 7 minuter. Om tre år räknar Aller media med att tjänsten har 270 000 användare.

Om Stowr
Stowr är en digital tjänst där konsumenter kan samla, strukturera och organisera sina favoritrecept på ett ställe, oavsett om ursprungskällan är fysisk eller digital. Stowr är också laddad med recept och inspiration från Aller medias varumärken. Recepten går att dela med vänner och det går att följa andra för att ta del av ett ständigt flöde av recept och matinspiration. Stowr ägs av Aller Media AB. Läs mer på www.stowr.se/

Kontakt:

Peter Dennbrink
Affärområdeschef Food & Wine
[email protected]
+46 70 550 51 81