Enligt senaste Orvesto-mätningen går Residence mot strömmen och ökar +23%. Residence har 100 000 läsare per utgåva enligt Orvesto 2017:1.

– Vi satsar verkligen på kvalitet och i en tid av allt tightare produktion håller vi fast vid att producera tidningen och dess kringprodukter från grunden, med unikt och helt eget material. Det lönar sig, säger Hanna Nova Beatrice, chefredaktör och ansvarig utgivare för Residence och det årliga bookazinet My Residence.

– Att Residence som varumärke når ut till både nya och gamla läsare via sociala medier och nytänkande kanaler påverkar också räckvidden. Vi har nästan 90.000 följare på Instagram, ett initierat nyhetsflöde på sajten och vi skapar fysiska mötesplatser – vår stora utställning på Stockholms arkitekturmuseum Arkdes drog i år 52.000 besökare. Och vårt bookazine My Residence som är på engelska når både svensk och internationell publik. Vi på redaktionen vill verkligen tacka alla våra fantastiska läsare, och alla som bidrar till att göra Residence så unik som den är, säger Hanna Nova.

För mer information kontakta chefredaktör Hanna Nova Beatrice telefon: 08 57 80 000.