Älskar du nöjesjournalistik? Är du nyfiken och nyhetsdriven? Har du bra koll på nöjesvärlden och tycker om att hitta nyheterna som sticker ut i bruset? Tycker du om att tävla?

Då har vi spännande möjligheter åt dig inom Hänt-gruppen på Aller Media. Vi söker nu reportrar för både kortare och längre vikariat, med möjligheter till fasta anställningar.

Om tjänsten

Inom Hänt-gruppen bevakar vi den svenska nöjesscenen och skriver om personligheterna och företeelserna inom underhållningsbranschen.

Som reporter hos oss arbetar du varje dag mot vår vision att vara ”Sveriges mötesplats och nyhetskälla för dig som älskar nöjesvärlden”.

Du skriver artiklar själv, men du jobbar även med rubriker och bilder i presentationen av materialet på vår sajt och våra sociala medier-kanaler.

Du kommer att sitta på vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm.

Vem är du?

Du är utbildad journalist och har med fördel en bakgrund som reporter inom kvällspress/lokalpress, eller så är du på väg in i yrket efter skola/praktik. Vid sidan om att du är en god skribent är vana vid rubriksättningar, textredigering, tonalitet och bildval meriterande. Även kunskaper inom tv-produktion är meriterande. Vi arbetar med program som WordPress och Photoshop.

Självklart har du ett stort intresse för den svenska nöjesscenen. Som person trivs du med att arbeta i team, är kreativ, har stort engagemang och drivs av tävlingen i att producera en attraktiv produkt.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din LinkedIn-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive.

Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan senast den torsdag 22 februari.

Har du frågor? Kontakta:
Redaktionschef Anders Burström på [email protected]

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Ansök