MåBra är Sveriges ledande hälsoinspiratör – både online och i print. Vi vill vara din energikick i vardagen och skriver om hälsa, träning, sund mat, relationer och personlig utveckling – kryddat med njutningsfull flärd i form av skönhet, mode, inredning och resor. Nu söker vi dig som kan ta vårt digitala innehåll till nästa nivå.

Om tjänsten:

Som sajtansvarig redaktör på MåBra kommer du att ha redaktörs-, innehålls-, budget- och trafikansvar för mabra.com. Du kommer att vara en del av Aller medias digitala redaktion och jobba i nära samarbete med både vår centrala desk onlinejournalister och MåBras egen redaktion. Ditt ansvar är också att aktivt hålla dig uppdaterad med målgruppens intresseområden och behov och ligga i framkant för att möta dessa.

Din profil:

  • Du har flera år av framgångsrikt jobb som webbredaktör, alternativt arbetsledning av webbredaktörer eller reportrar, bakom dig.
  • Du har tidigare erfarenheter av att använda dig av realtidsmätning i till exempel Google Analytics och är van att jobba datainformerat.
  • Du har en journalistutbildning eller motsvarande yrkeserafenhet och är van att beställa digitalt innehåll från andra.
  • Du är en van bildbehandlare, en klippa på Photoshop, en vass rubriksättare och har jobbat i flera olika webbpubliceringssystem tidigare, meriterande om du även jobbat i WordPress.
  • Du har djupa kunskaper om SEO och kan omsätta dessa i praktiken.
  • Du kan producera innehåll i högt tempo och publicerar vid behov utan problem flera inlägg och artiklar varje dag.
  • Du vet hur man ger innehåll maximal räckvidd genom relevanta kanaler som nyhetsbrev och sociala medier, särskilt Facebook och Instagram.
  • Du har eller har haft budgetansvar.
  • Du trivs med att jobba i gränssnittet mellan det redaktionella och kommersiella och drivs av att utveckla ett varumärkes affär – du kan inspirera en annonsavdelning, förstår influencer marketing och vet vad som utmärker riktigt bra native advertising.
  • Du är intresserad av hälsa, träning, sund mat, relationer och personlig utveckling, och vi ser gärna att du har jobbat med dessa ämnen tidigare.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en social, självgående och initiativrik relationsbyggare samt van att planera både ditt eget och andras arbete. Du är snabb, kreativ och prestigelös. Du gillar statistik, tydliga mål och har stark tävlingskänsla. En stark närvaro i sociala medier är ett plus. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Sök tjänsten

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropboxeller Google Drive. 

Vi behandlar ansökningar löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2 mars.

Vill du veta mer om tjänsten kan du kontakta Jens Stenberg, digital innehållschef Aller Media, på [email protected].

Om Aller media 

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Ansök