Om tjänsten
Som Senior marknadsansvarig ska du medverka till att driva, optimera och utveckla företaget genom ett strategiskt och kvalitetsmedvetet marknads- och säljarbete för Aller medias olika kanaler. Du förväntas utveckla och stärka vår kärnaffär inom prenumeration via olika källor och kanaler.. Tjänsten innebär att du arbetar med hela kedjan, från målsättning och strategi, planering, genomförande till analys av försäljnings- och marknadsföringsaktiviteter.

För att lyckas i denna position tror vi att du behöver följande kompetens och erfarenheter:

  • Utbildning i kommunikation, marknadsföring eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • God kunskap om och erfarenhet av att arbeta med både traditionella och digitala medier.
  • Du är ansvarsfull, driven, analytisk, noggrann, strukturerad och ödmjuk
  • Att arbeta tillsammans med media- och reklambyrå är inget nytt för dig.
  • Du tycker om att knyta korta och långsiktiga relationer, såväl internt som externt
  • Du har förmågan att ha en helhetssyn och ett strategiskt tänkande samtidigt som du kan agera operativt.
  • Att du är affärsmässig är en självklarhet

Kvalifikationer:
Akademisk examen inom ekonomi med inriktning marknadsföring eller motsvarande.
Bevisad djup affärsförståelse.

Minst 5 års erfarenhet av att ha arbetat strategiskt och operativt med kommunikation och direktmarknadsföring, både traditionella och digitala medier.

Vad erbjuder vi?
En familjeägd stabil arbetsgivare med fokus på utveckling och tillväxt för framtiden.
Ett varierat och spännande jobb i en kreativ och dynamisk miljö. Lite drygt 20 trevliga kollegor på marknadsavdelningen som alla brinner för att utveckla kunddialogen och försäljningen.

Sök!
Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 29/3.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta: [email protected]

Tjänsten är ett heltidsvikariat på ett år och placerad i Malmö med tillträde snarast.

 

 

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Ansök