Aller Media är marknadsledande inom populärpress i Sverige och har levererat avkoppling, underhållning och inspiration till miljoner läsare sedan 1894. Vår omvärld har förändrats sedan dess och Aller Media utvecklar ständigt nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Aller Media säljer 65,5 miljoner tidningar om året. 9 av de 10 mest lösnummersålda titlarna i handeln kommer från Aller Media – och varje månad läser 3,2 miljoner svenskar en eller flera av de drygt 30 titlar som ges ut. Aller Medias sajter har 1,7 miljoner unika besökare och ca 10 miljoner sidvisningar i veckan.  
Har du ett intresse för mediabranschen, digital transformation och vill jobba i en dynamisk organisation med stort hjärta? Är du en stjärna på Microsoft Dynamics CRM och Marketing Automation? Vi söker dig med projektledarerfarenhet som brinner för CRM-system, CRM-processer och CRM-lösningar, med stort fokus på kundvärde, automation, mobilitet och lojalitet.
Som Senior Project Manager CRM på Aller Media har du breda kontaktytor och behöver bygga goda relationer internt. Du ansvarar för att driva förändringsprocesser, interna projekt och den digitala transformationen fortsatt framåt. Du deltar i planeringsmöten och projektgrupper där du agerar bryggan mellan marknadsavdelningens utmaningar och teknikens förutsättningar. Du talar bådas språk och översätter däremellan för att fatta affärsmässigt smarta, och samtidigt tekniskt möjliga beslut med kortast möjliga ledtider. Du kommer också att arbeta med kravställning för att utveckla nya och befintliga produkter som stödjer Aller Medias affär digitalt såväl som print. Du kommer att vara delaktig i tester när nya funktioner lanseras och ändringar görs samt vid uppgraderingar av systemen. Du arbetar strategiskt och har lönsamheten och hur Aller Media kan utveckla affären i fokus.

Din profil

Du är driven, strukturerad, idérik och entusiastisk med erfarenhet från en projektledarroll och är van vid att arbeta proaktivt. Du har en god bild av Microsofts teknikplattformar, ett genuint intresse för CRM och kompetens inom Marketing Automation samt kan agera inspiratör för nya trender.
Du trivs med att arbeta med människor och nära användarna i en organisation med högt tempo och i ständig utveckling där du är med och fattar viktiga beslut.
Vi söker dig som dessutom:

  • Har minst 8 års relevant erfarenhet
  • Har en akademisk examen, systemvetenskap eller inom marknad
  • Har projektledarerfarenhet och vana att driva fler projekt parallellt
  • Har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med Microsofts teknikplattformar
  • Har arbetat med något Marketing Automations verktyg
  • Har en god förståelse för integration mot andra system
  • Är affärsmässig och drivande med fallenhet för struktur och prioritering
  • En förmåga att hålla en god dialog med olika avdelningar internt och driva igenom samt informera om kommande projekt
  • Erfarenhet av marknadsavdelning/byrå är meriterande  

Aller Media erbjuder dig

Aller media är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där man tillsammans driver förändring och utveckling med kunderna i centrum och där dina kollegor bryr sig om dig.
Vi söker alltid personer som är orädda, redo att tänka i nya banor och växa med oss.
Du får jobba i ett tajt Marketing Operations team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla. CRM är ett utav de mest prioriterade affärsområden, vilket innebär att dina insatser kommer att både synas och göra skillnad. Hos Aller Media får du chansen att vara med på en resa mot digitalisering och förändring. För rätt person erbjuder företaget ett attraktivt förmånspaket och många spännande utvecklingsmöjligheter inom koncernen.

 
Vi sammarbetar med Nigel Wright i denna process. Om du har några frågor om rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Nigel Wright.
 
Sök tjänsten på: Nigelwright.com

Observera också att ansökningarna kommer att granskas löpande.

 
Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök