Är du studerande och trivs med ett serviceinriktat arbete? Nu söker vi studenter som brinner för att ge förstklassig service!

Aller Media är ett mediehus i ständig utveckling som arbetar intensivt för att utveckla nya sätt att engagera, ge upplevelser och tjänster till sina läsare, användare, besökare och följare – både i tryckta och digitala medier såväl som i den fysiska världen. Vi  är en arbetsplats där din insats och kunskap spelar roll, där man tillsammans driver förändring och utveckling med kunderna i centrum och där dina kollegor bryr sig om dig.  Vi söker dig som är orädd, redo att tänka i nya banor och vill växa med oss. Du kommer ingå i ett team med högt i tak, mycket skratt och en härlig teamkänsla

Som kundservicemedarbetare kommer du via telefon, mejl och chatt möta befintliga och potentiella kunder. Din uppgift är att ge råd, svara på frågor och etablera goda kundrelationer och erbjuda kunden en servicenivå i toppklass. Detta gör du genom högt engagemang och tydliga målsättningar.

Arbetet inleds med en utbildning under vecka 50 där datumen 11–13 december är viktiga dagar att närvara, men vi ser gärna att du kan delta under hela veckan. Därefter ska du kunna arbeta minst två dagar/vecka. Arbetstiderna kan vara belagda på vardagar mellan 8–20 och på helger 8–16.30. Det kommer finnas arbete under såväl veckodagar som helg. Tjänsten är långsiktig och under sommaren finns det möjlighet till heltidsjobb.

Din profil

Du som söker är studerande och har minst 1 år kvar av studierna. För att trivas i tjänsten bör du ha erfarenhet av kundkontakt sedan tidigare. Du trivs i en social miljö och brinner för service. Som person är du lösningsorienterad, flexibel och har en god kommunikationsförmåga. Du är lättlärd, har god datorvana och kan snabbt lära dig nya system. Är du personen vi söker? Ta chansen och skaffa dig värdefull erfarenhet för framtiden! Sök tjänsten idag!

I denna rerkyteringsprocess sammarbetar vi med Student Consulting. Om du har några frågor om rollen eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Student Consulting.

Sök tjänsten här!

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digital media, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrå i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se

Ansök