Är du en driven Team Leader och har en passion för att coacha och sporra dina medarbetare? Just nu letar vi efter en stjärna till Malmö. Har du viljan, drivet och vill vara med på en förändringsresa hos ett företag som vill ligga i framkant?

Aller media fick nyligen utmärkelsen årets raket i rapporten ”Digital Leaders in Sweden 2018”. Förbättringar främst inom dimensionerna ”digital product experience”, ”e-commerce” och ”e-crm” ligger bakom placeringen på listan. Vår kundserviceavdelning, som är ansvarig för att föra support på alla våra produkter och tjänster, har högt uppsatta mål och utvecklas ständigt i takt med övriga företaget. Vi arbetar med att skapa den bästa kundupplevelsen oavsett kanal!

Vi söker dig som har erfarenhet av personalansvar på en stor kundserviceavdelning och drivs av att få ditt team att nå framgång. Aller media är det mediehus som förstår och känner kvinnor bäst. Här får du möjligheten att använda din kunskap såväl online som offline genom att jobba på ett marknadsledande mediehus med några av Sveriges starkaste varumärken. Du kommer att sitta på vårt nya kontor centralt beläget på Östergatan i Malmö.

Som Team Leader leder du och arbetar målinriktat med hela teamet, analyserar och rapporterar teamets resultat och arbetar alltid för att teamet ska prestera bättre än gårdagen.

Du har fullt personalansvar för ca 10-15 kundservicemedarbetare och arbetsleder ytterligare personal såsom inhyrda och studenter. Självklart har du förmågan att inspirera och lyfta andras prestationer, bygga goda och långsiktiga relationer och är en ordningsam och strukturerad person.

Du lever och lär efter våra värderingar ”affärsmässighet”, ”kreativitet” och ”engagemang” och i varje enskild kundinteraktion levererar ”den bästa kundupplevelsen”. Du ser merförsäljning som en service och en naturlig del av varje möte med kund. Vi ser att du har en inställning och ambition där inget problem är för litet, inget behov är för stort. 

Övergripande ansvarsområden

– Huvudansvar för den dagliga driften och teamets måluppfyllnad.    
– Fullt personalansvar för samtliga medarbetare i teamet.   
– Huvudansvar för kvalitet och att alla medarbetare har rätt kunskapsnivå.  
– Kontakt med bemanningsföretag och övriga partners.   
– Ansvar för trivsel och arbetsmiljö i teamet.

Kvalifikationskrav

– Lägst gymnasiekompetens.  
– Erfarenhet av ledarskap och personalansvar
– God datorvana.  
– Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.  

Anställningsgrad
100%, Tillsvidare

Lön
Månadslön enligt överenskommelse.

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 8/6.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta Kundservicechef Fredrik Löfgren: [email protected]
Din ansökan vill vi se hos oss omgående då vi kommer att intervjua fortlöpande.

 

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.