Är du en digital marknadsförare och har en passion för den digitala förändringen som pågår. Just nu letar vi efter fler stjärnor till Malmö. Har du viljan, drivet och vill vara med på en förändringsresa hos ett företag som vill ligga i framkant?

Aller Media fick nyligen utmärkelsen årets raket i rapporten ”Digital Leaders in Sweden 2018”. Förbättringar främst inom dimensionerna ”digital product experience”, ”e-commerce” och ”e-crm” ligger bakom placeringen på listan.

Om rollen

Vi söker dig som vill vara en viktig del i att driva den digitala utvecklingsagendan för marknadskampanjer och våra digitala tjänster. Hos oss kommer du att få använda både ditt analytiska och kreativa sinne i en ledande roll tillsammans med ett team av prestigelösa och drivna kollegor. Du får arbeta med samtliga varumärken inom hela Aller media och ansvarar för marknadsföring i samtliga kanaler och plattformar där det är relevant för respektive varumärke att finnas.

Du kommer övergripande att ansvara för idéer, planering, genomförandet av aktiviteter och kampanjer samt analyserna av resultat. Det är en omfattande del av avdelningens uppdrag och genererar runt 2000 enskilda kampanjer per år. Du ansvarar för våra kampanjstrategier och att utveckla vår prenumerationsaffär för maximal marknads-, och kundbearbetning. Du driver utveckling av våra digitala tjänster såsom prenumerationssajt, App för digital läsning och är huvudansvarig för externa samarbetspartners inom området. Du ansvarar för samtlig marknadsföring av dessa tjänster.

Du har det formella personalansvaret för ca 10 kvalificerade medarbetare i kampanjteamet.

Aller media är det mediehus som förstår och känner kvinnor bäst. Här får du möjligheten att använda din kunskap såväl online som offline genom att jobba på ett marknadsledande mediehus med några av Sveriges starkaste varumärken. Du kommer att sitta på vårt kontor på Östergatan i Malmö.

Vem är du?

Vi tror du har minst 5-10 års marknadsföring samt en akademisk examen inom marknadsföring eller ekonomi. Du behöver ha tidigare erfarenhet av att vara ledare med stark förmåga att leda och motivera medarbetare.

Vi söker dig som är ambitiös med energi och driv att nå eller överträffa definierade mål. Och har en högt utvecklad analytisk förmåga som gör att du enkelt kan förstå sambanden mellan marknadsaktiviteter och lönsamhet. Har du dessutom erfarenhet av B2C marknadsföring inom digitalt/e-commerce kan du vara precis den vi söker!

Sök!

Du ser förmodligen denna annons via din mobil, därför har vi gjort det enkelt för dig att ansöka direkt från mobilen. Med ett enkelt klick kan du ansöka redan nu med din Linkedin-profil eller bifoga ditt CV via Dropbox eller Google Drive. Vi utvärderar kandidater löpande så sök tjänsten redan idag. Välkommen med din ansökan senast den 29/3.

Har du frågor om tjänsten? Kontakta: [email protected]

Om Aller media

Aller media är marknadsledande inom populärpress i Sverige, med en marknadsandel på 64 %. Vi har några av Sveriges mest välkända varumärken inom tidskrifter, såsom ELLE, Café, Må Bra, Svensk Damtidning, ELLE Decoration, Allers, Hänt TV, Baaam, Femina och Residence.

Vi på Aller media formas av det vi gillar att göra allra bäst: underhålla, engagera och inspirera Sveriges kvinnor. Vi älskar att tillsammans skapa unika upplevelser och innehåll som får människors hjärtan att slå lite snabbare, något som också känns i stämningen i vårt mediehus. Här finns en inbjudande gemenskap och en omtanke om varandra som gör det så mycket roligare och så mycket mer inspirerande att testa nya idéer och utvecklas tillsammans för att fokusera på vår gemensamma framgång. Vi firar våra framsteg och hjälper varandra när det behövs. Tillsammans inspirerar och utmanar vi varandra, och jobbar intensivt på att överträffa våra kunders förväntningar.

Det krävs många olika talanger, erfarenheter och färdigheter för att driva och utveckla ett av Sveriges ledande mediehus. Vi erbjuder utmaningar för allt från passionerade IT-utvecklare, kreatörer, journalister och entreprenörssjälar till analytiker och säljare. Hos oss får du upptäcka styrkor som du inte visste att du hade, för på Aller media myllrar det av möjligheter för dig som har modet och viljan att ta för dig och göra skillnad.

Vi har kontor i Stockholm och Malmö. Huvudkontoret ligger i Stockholm. Aller media äger Make Your Mark och OTW.

Make Your Mark ger ut över 80 publikationer per år och är en av Sveriges ledande aktörer inom content marketing, med huvudfokus på konsumentinriktad kommunikation.

OTW är Nordens ledande leverantör av redaktionell kommunikation och är med sina 40 tidningstitlar, flera hundra timmar television och en mängd digitala medier, framför allt inom webb och webb-tv, den mest prisbelönta och högst rankade contentbyrån i Sverige.

Läs mer på www.aller.se, www.makeyourmark.se och www.otw.se.

Ansök