Radiostjärnan Titti Schultz flyttar sin blogg till Sveriges största magasin för kvinnor, Femina.

Titti Schultz är programledare för Sveriges Radios morgonprogram P5 STHLM och även känd från Rix MorronZoo och Vakna med NRJ. Tidigare i år tog hon emot priset som Årets Moderator på Talargalan. Nu flyttar hon sin blogg till Femina.

– Jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt att blogga och när Femina hörde av sig behövde jag inte fundera länge på mitt svar. Femina är klassisk mark! Ett personligt, varmt och välarbetat månadsmagasin med bredd och mycket skärpa. Det ska bli spännande att få börja blogga där och jag ser fram emot ett utbyte med läsarna. Jag lovar en blogg med stor variation – allt utom recept kan dyka upp!, säger Titti Schultz.

Ulrika Norberg, chefredaktör på Femina ser fram emot samarbetet med Titti Schultz.

– Titti har en stor upparbetad publik och har alla möjligheter att växa hos oss på Femina. Hon är en gedigen journalist och väldigt duktig på att möta sin publik på alla plattformar. Dessutom har en stor och härlig portion humor, säger hon.

Titti Schultz delar sin tid mellan Sveriges Radio, moderatorjobb och frilansuppdrag som journalist. Hon följs av över 50 000 på instagram, @tittischultz.

Feminas sajt femina.se har ca 130 000 unika besök per vecka enligt Kia Index.