Nu har samtliga nomineringar till Tidskriftsgalan 2017 presenterats och det står klart att Aller media kan vinna hela fyra priser. Förra året blev det storslam för FRIDA som kammade hem två priser under kvällen och blev samtidigt historiska genom att både vinna priset för Årets Digitala Tidskrift Populärpress och Årets Tidskrift Populärpress Print.

Aller media är nominerade i följande kategorier

Årets digitala tidskrift populärpress
Baaam

Här har vi tidskriftsvärldens motsvarighet till SKAM. Med hjälp av djupintervjuer i målgruppen unga kvinnor har man lyft den klassiska ”tjejtidningen” till den digitala arenan med autenticitet i fokus. En uppstickare att hålla ögonen på nu och framöver i alla kanaler.

Årets mediesäljare
Marit Thune, Aller media

Genom sin lyhördhet mot både kund och mediebyrå har denna mediesäljare skapat lösningar som genererat häpnadsväckande resultat. Personen har med sin kunskap och positiva inställning lyckats engagera redaktionerna till att öppna dörrar för nydanande annonskoncept som tidigare inte sett dagens ljus.

Årets utvecklare
Digitala utvecklingsteamet för Aller media

Mediehuset Allers team har utvecklat en konkret lösning på behovet att effektivt dela artiklar mellan sina sajter. Teknikteamet och redaktionens nära samarbete har möjliggjort ett ännu större inom koncernen – genom en enda knapptryckning.

Årets journalist
Emil Persson, Café

Detta är en gudabenådad berättare (och poddare) som håller läsaren fängslad fram till sista punkten sex sidor senare. Det kryllar av formuleringar, så välfunna att man lockas stryka under. Den omfattande researchen bidrar med detaljer som förklarar helheten.

Prisutdelningen äger rum på Tidskriftsgalan den 8 november på Cirkus i Stockholm