upplev_femina_slut

Det är dags för en helkväll i Feminas tecken! Mingla, shoppa och möt några av landets mest intressanta föreläsare.

Vi har bjudit in en rad gäster som på olika sätt har medverkat i Sveriges största magasin för kvinnor. Kvällen kommer att handla om mode, inredning och böcker. Dessutom serverar vi vin och något gott att äta – samt ger dig en möjlighet att handla utvalda produkter.

Och självklart går du hem med en välfylld goodiebag!

 

När: Torsdagen den 1 september 2016.
Var: Scandic Continental, Vasagatan 22, Stockholm.
Tid: Dörrarna öppnas 17.30 och då bjuder vi på ett glas bubbel. Det finns också möjlighet att shoppa och träffa våra sponsorer.
Pris: 395 kr om du är prenumerant, 495 kr om du inte är prenumerant.

Eventet är tyvärr slutsålt!

 

Programmet på scen äger rum mellan 18.00 och 21.00 inklusive en kort paus då det serveras ett glas vin och tilltugg (ingår i biljettpriset). Efter programmet är du välkommen att mingla med redaktionen och andra Femina-läsare. Dessutom kan du handla utvalda produkter och möta våra sponsorer både i pausen och efteråt.

 

 

KVÄLLENS FÖRELÄSARE

 

sarah

Sarah Thörnqvist

Feminas modechef bjuder på allt du behöver veta när det kommer till höstens snyggaste (och mest bärbara!) trender. Hon kommer dessutom dela med sig av sina bästa tips för hur du, med hjälp av stilsäkra nyckelplagg, enkelt skapar en garderob som fungerar i alla sammanhang. Och självklart – bjuda dig på mängder av bra stylingknep!

 
 

bea

Bild: Arkiv Talarforum

Bea Szenfeld

När Eurovision Song Contest nyligen gick i Stockholm startade hela showen med att Bea Szenfelds fantastiska papperskreationer visades upp för 200 miljoner tittarna.

Hör Bea själv berätta sin historia. Modedesignern, som gjort scenkläder åt artister som Loreen och Ola Salo, kommer att avslöja hur hon vågade gå sin egen väg och vilka motgångar hon mött för att nå dit hon är. Bea är känd för sina experimentella kreationer i ovanliga material och hon kommer även berätta om hur hon ser på mode, trender och entreprenörskap.

 
 

frida_ramstedt

Frida Ramstedt

Inredningsbloggaren Frida Ramstedt ge dig som gäst handfasta inredningsråd för boendets alla rum, och visar hur du kan skapa en trivsam känsla med tredjedelsregeln, 60/30/10-trixet och gyllene snittet. Hon kommer dessutom avslöja hur inredare och stylister arbetar för att skapa vackra bilder till tidningar, och hur du kan ta fasta på deras knep till ditt eget hem.

Frida Ramstedt driver Trendenser.se, en av Sveriges största bloggar inom inredning och design med cirka 205 000 unika besökare varje månad.

 
 

lapidus

Jens Lapidus

Advokaten kommer berätta om sin bakgrund och sin väg mot författarskapet. Han kommer att tipsa om hur du kan komma igång med skrivandet och vad man bör och inte bör göra om du drömmer om att börja skriva böcker.

Under föreläsningen kommer Jens även berätta om hur han lyckas få ihop en vardag som både jurist och författare.

 
 

ulrika

Ulrika Norberg

Feminas chefredaktör är kvällens konferencier.

 
 


 
 
scandic-3

Bo billigare!

För dig som vill bo över i Stockholm erbjuder Scandic Continental specialrabatt på hotellrum.

Specialpris: 1 890 kr/natt för en person och 2 090 kr/natt för två personer.
(Ordinarie pris för 3 nätter är 2 110–2 310 kr per natt och väljer man att enbart stanna torsdag natt är priset 2 550–2 750 kr).

Frukostbuffé är inkluderat i priset.
 
Boka genom att mejla till [email protected], uppge referens ”Upplev Femina”. Ange önskat datum för boende samt uppge kreditkortsnummer med utgångsdatum som garanti.
 
OBS! Begränsat antal rum till rabatterade priser – så först till kvarn gäller!

 
 


 
 
sponsorer_femina