Aller media fortsätter att storsatsa och rekryterar sex nya stjärnor för att bredda sitt erbjudande, skapa en spännande mix av intressant innehåll och format i flera kanaler och möta den stora efterfrågan på Influencer Marketing.

Varumärkena ELLE, Café, Allas, Baaam, Hänt och Femina stärks upp med ytterligare sex influencers, alla med olika karaktär och målgrupper.

– De nya värvningarna består av en härlig blandning av personligheter. Tillsammans med våra etablerade varumärken och växande plattformar kommer våra nya stjärnor bidra med möjligheten att skapa kreativa koncept och effektiva samarbetsformer som inspirerar och engagerar, säger Ida Antebro säljansvarig för Influencer Marketing.

Aller medias sex nya profiler:

Isabel Boltenstern, ELLE Bloggare, vloggare, programledare, sportreporter och föreläsare

– några få ord som beskriver Isabel. En energifylld multitasker som delar med sig av hälsotips när det kommer till fysisk hälsa och träning, men även den psykiska.

Viktor Frisk, Café Artist, bloggare, författare och modeprofil. Viktor har lyckats skapa sig ett stort namn på kort tid med sin energiska och nyfikna personlighet. En stilsäker, smittsamt glad kille som inte är blyg att ge sig på nya utmaningar i livet.

Eveline Dietz, Allas Pendlar mellan Europa och Afrika och arbetar som tolk, översättare samt med olika välgörenhetsprojekt. Eveline skriver om sitt spännande liv, resor och familj – hon är även mamma till den stora bloggprofilen Margaux Dietz som tillhör ELLE.

Chrystelle Eriksberger, Baaam Stilsäker modebloggare som delar med sig av allt från inspirerande outfits och glammiga event till att bara umgås med sin man och två söner. 

Jonna & Johanna, Hänt Jonna Friberg Wennerberg och Johanna Bladh är två bästa vänner, nya bloggare samt reportrar på Hänt. De både skriver och skapar underhållande videoklipp med härlig energi, ett sinne för humor och alltid med glimten i ögat.

Sofia Vusir Jansson, Femina Bloggare, fotograf och inredningsstylist, håller i workshops och gör uppdrag inom PR, kostym och scenografi. Bor tillsammans med sin man och fyra barn i ett totalrenoverat hus i Katrineholm, som figurerar flitigt i bloggen.